2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک عمرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 95 پست
فعلا ما در شوک خانم معلمی هستیمک‌اعتقاد داره از پزشک هم سطحش بالاترهو اینقدر بالاترهک جز فحاشی رو بر ...

آخ آخ ادب از که آموختی از یه معلم نما

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپیک دانشگاه شیراز یا تبریز را قفل کردی میخاستم یه چیزی بگم 

من شیراز مسافرت کردم ولی تو تبریز توی دانشگاه بودم

تبریز یه سر و گردن بالاتره اگه خاستی بری دانشگاه حتما تبریز برو هم رتبه ی علمی بالاتری داره هم اینکه شهری صنعتی هست پر از کارخانه و تولیدی و کلا برای پیشرفت مالیت خیلی خوبه ولی شیراز فکر نکنم رتبه ی دانشگاهی و علمی بالاتری داشته باشه ضمن اینکه شهرش صنعتی هم نیست از نظر مالی بخای کاری بکنی به مشکل میخوری

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

تاپیک دانشگاه شیراز یا تبریز را قفل کردی میخاستم یه چیزی بگم من شیراز مسافرت کردم ولی تو تبریز توی د ...

بله عزیزم دعوا شد چون 

ممنون ازت 

شیراز شغل دانشجویی پیدا نمیشه به راحتی؟

تبریز چطور؟

مثل تهران مثلا ک کاره پاره وقت زیاده 

.

بله عزیزم دعوا شد چون ممنون ازت شیراز شغل دانشجویی پیدا نمیشه به راحتی؟تبریز چطور؟مثل تهران مثلا ک ک ...

تو ایران سه تا شهر داریم که توش میشه سریع کار پیدا کرد پول خوبی درآورد اصفهان تهران تبریز ... بقیه رو ول کن مخصوصا شیراز که از این نظر ضعیفه و اصلا شهر صنعتی نیست تبریز خیلی بزرگتره و کسب و کارهای زیادی هست به نظرم برای کار پاره وقت و دانشجویی هم مناسب تره 

بعضی وقتا حتی تبریز سرتر از تهرانم هست

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

تو ایران سه تا شهر داریم که توش میشه سریع کار پیدا کرد پول خوبی درآورد اصفهان تهران تبریز ... بقیه ر ...

عه فکر میکردم شیراز خیلی کار زیاد باشه 

اصفهانم نزدیک بودنش خوبه 

تبریز قیمتا با تهران تفاوتی نداره؟ چون شهر بزرگیه به هرحال

.