2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک عمرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 95 پست
من اون تاپیکو داخل نرفتم از بیرون عنوان و پربازدیدیو دیدم فهمیدم باز مغز متفکر نی نی سایت با کج فهمی ...

واقعا از تعجب موندم!

احساس باهوشی کردم 

خداروشکر

😂😂😂

.

درست میگی واقعا🥲😂

کلا فضای مجازی همش شده توهین و قضاوت و فحش دادن و چرت و پرت گفتن 

آدما تو فضای واقعی اینطورن دیگه مجازی که اصلا همدیگه رو نمیبینن و جملات همو راحت نمیگیرن خیلی بیشتر سو تفاهم پیش میاد

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی گوشت کوبیده با برنج یادم افتاد یه چیزی ما بختیاریا آب گوشت رو با برنج میخوریم یه بار با رفقای ت ...

اخه خیییلی عجیبه

خورشت غلیظه مخلفات توش داره 

اما ابگوشت فقط ابه ، ابو بریزی رو برنج، برنجات غرق اب میشن که

گفتی گوشت کوبیده با برنج یادم افتاد یه چیزی ما بختیاریا آب گوشت رو با برنج میخوریم یه بار با رفقای ت ...

مام با برنج میخوریم هر جایی متفاوته دلیل نمیشه ملت بخندن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اخه خیییلی عجیبهخورشت غلیظه مخلفات توش داره اما ابگوشت فقط ابه ، ابو بریزی رو برنج، برنجات غرق اب می ...

اخه مدل آبگوشت ما بختیاریا با بقیه فرق داره 

ما خیلی پر ملات درستش میکنیم و غلیظ درمیاد 

کلا فضای مجازی همش شده توهین و قضاوت و فحش دادن و چرت و پرت گفتن آدما تو فضای واقعی اینطورن دیگه مجا ...

دقیقا

چون خیالشونم راحته پیگیری هم نمیشه

زبونا شده نیش مار 

.

نه به اون کسی نمیخنده عزیزمکج فهمی ملت خنده دار بود

اره جانم مردمم کسی ک نمیشناسن با بدترین جمله ها میشکنن طرفو عادت کردن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …