2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12536 بازدید | 346 پست
دوست عزیز میشه لطفا این داستان ناامیدکننده که با جزئیات تعریف میکنید رو تموم کنید؟شما دارین توی تاپی ...

چه داستان چه هرچی خود استارتر هم گفت امبولانس گفته بخونین 

پس کاشه ی داغتر از آش نشین همگی ممنون 

نمیخواستم بگم که ته دلتون خالی شه عزیز وگرنه توی همون کامنت اول میگفتممتاسفانه عمرشون به دنیا نبودهم ...

من خودم میدونم تهش چیه عزیزم😔😔😭

بخاطر همین گفتم خدایا اگر قراره زجر کش بشه همین الان ازش راضی بشو😭😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی وقتا فوت میکنن متاسفانه ولی باور کن بخاطر لوله نیست درواقع از نظر انسانی تمام تلاش واسه نگه ...

چطور میشه متوجه عفونت ریه شد قبل از اینکه کار به اینجاها بکشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بخدا حالم بد شد واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط. اگه خوب نمیشه و تهش مرگه خب چرا زجرکشش کنن؟

منم همینو میگم

بخدا داره زجر میکشههه

نه تکون میخوره نه حرف میزنه😔این چه زنده موندنیه اخه😔😔😔

مشکل ما این بود سالم سالم بود طرف با اکسیژن ۹۵ میگفتن سر وصدا میکنه بدون اجازه اینتوبه کردن این اسمش ...

وقتی جون بیمار در خطر باشه نیازی به اجازه برای همچین چیز قطعی ای نیست ، باید انجام میشده.

اگر نمیکردن و دست دست میکردن ام قطعا خود شما بهشون میپریدی که چرا نکردید شما قاتلید و از این حرفا..

چیزی نمیفهمن.

بین بیهوشی و هوشیاری هستت

ولی درکی روی شرایط خودشون ندارن.

اونکه گفته دستو پاشو باز کنیم

نه ک هوشیار هست بکشه لوله و سیم رو.

غیر ارادی دست میندازه

و میبرن توی بیهوشی ک اعما احشا بدن کم کار کنن

و همه تمرکز کنن برای تولید اکسیزن.

💕

اکسیژنش سی بوده😭😔

من فقطیچیزی بهت میگم ببین بخدا تقریبا هرروز بیمار اینتوبه میکنیم اما بینشون اونا که سرطان نداشتن یا عقونت شدید نداشتن مثلا یه مشکل ریه داشتن ،افت اکسیژن پیدا کردن اینتوبه شدن بعد از چند روز برگشتن به زندگی

من نمیگم امید کامل داشته باش اما غصه نخور که لوله داره

به این فکر کن که اگه درمان بشه،اگه برگرده به زندگی چقدر خوبه

کاش ما بااینهمه غم و غصه اندازه پدربزرگامون عمر کنیم

خدابزرگه

وقتی جون بیمار در خطر باشه نیازی به اجازه برای همچین چیز قطعی ای نیست ، باید انجام میشده.اگر نمیکردن ...

ما جونشو دیده بودیم واصلا در خطر نبود 

نمونه ی بارزش علی انصاریان 

و ... امثال اینا 

تا کسی رو از دست نداده باشه ادم متوجه نمیشه رفتارای بیمارستانا مخصوصا که اکثرشون دانشجو بودن 

چ وحشتناک کاش این تاپیکو نخونده بودم!میگمااااا خدا کنه این درمانو کلا بذارن کنار همه دنیا.من دارم می ...

ببخشید ناراحتتون کردم😔

ممنونم عزیزم

اگر دوست داشتی و یادت موند برای سلامتی همسرمم دعا کن. سرطان خون داره😢

برای سلامتی مامان و بابامم دعا کن. ممنونتم❤ زیارتت قبول

چطور میشه متوجه عفونت ریه شد قبل از اینکه کار به اینجاها بکشه؟

اگه مثلا بعد یه سرماخوردگی سرفه ها موندگار شد 

یا بیحال شد کم اشتها شد نذارید بمونن

خصوصا اینا که سنشون بالاس

کلا افراد سن بالا درگیر این مشکلات میتونن بشن 

اخه خیلی خیییلی زجر میکشه اینطورینه میتونه حرف بزنهنه میتونه تکون بخوره😔الهی بگردمش😔😭

آره سخته

ولی راهی نیست

اگر تونستی ببینیش بخند و با امید باهاش حرف بزن. گریه نکن. اون الان کاملا متوجه هست نذارین ناراحتی شما رو ببینه

میدونم که خیلی سخته، ولی خب زندگی همینه، هممون در حال آزمایش شدن با عزیزانمون هستیم توی مقاطع مختلف....

انشالله که با سلامتی مرخص بشن

من نیازی به تحقیق ندارم خانم درسشو خوندمدرضمن ریه سوراخ نمیشهاز توی دهان لوله مستقیم و بدون سوراخ کر ...

مادربزرگ من امیدی هست بهش؟

دکترا دیروز میگفتن علایم حیاتیش خوبه

گفتن هوشیاری و فشار و قند و... خوبه

ممکنه برگرده ینی؟