2777
2789
عنوان

کاش بچه های مدرسه ای

134 بازدید | 13 پست

میومدن‌ و دوباره تاپیک فیک میزدن یه کم سایت جون میگرفت‌ 😂😂💔

حتی تاپیک های اون خانم که فقط کم مونده بود منو بخوره تا سیر بشه ( اولش هم با نوردخت) شروع میشه هم جذاب تر از وضعیت الان سایته

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بزار خودم بگم بجاشونبنز بهتره یا بوگاتی برا هدیه تولد ،؟🤣

جاست‌ فراری 💅💅

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک مشت کارآگاه تو سایت هستن که منتظرن یکی تاپیک بزنه برن مچشو بگیرن، همونا باعث میشن جو متشنج بشه 😆

خیال میکنن بهشون جایزه ی بچه زرنگ میدن.

موشکاف های حال به هم زن 😊

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
واقعا تاپیک جذاب کم شده

خیلی 

تا یه تاپیک پر بازدید میشه همه میرن تو کار همون موضوع 🙄 

فصل امتحاناته.بزا دی تموم شه😂

کاش زودتر تمام بشه 😂😂

یک مشت کارآگاه تو سایت هستن که منتظرن یکی تاپیک بزنه برن مچشو بگیرن، همونا باعث میشن جو متشنج بشه 😆 ...

من یه مدته تا یه نظر میدم یکی میریزه سرم که نههههه تو اشتباه میکنی بعد مثلا نظر من چی بوده؟ فلان رنگ از اون یکی قشنگ تره ===))) 

آقا چرا امسال ما رو مسخره میکنید 🗿

امثال :d

همه رو نمیگم که 🫂❤️

اره حوصلمون سر رفت فقط خنده دار باشه احساساتمون به بازی گرفته نشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اره حوصلمون سر رفت فقط خنده دار باشه احساساتمون به بازی گرفته نشه

آخ گفتی 

جدیدا هم یاد گرفتن یه تیتر عجیب میزنن‌ : به من تجاوز شده / بیاید بدبخت شدم / مادرشوهرم منو از ۱۰ طبقه هل داد پایین / مرگ من کدوم بهتره

تهش هم سر کاری بوده واسه اینکه بقیه بیان ببینن