2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12688 بازدید | 347 پست
ببخشید ناراحتتون کردم😔ممنونم عزیزماگر دوست داشتی و یادت موند برای سلامتی همسرمم دعا کن. سرطان خون د ...

واسه خدا کاری نداره همیشه اون بالا حواسش هست

همسرتون هم قطعا خوب وسلامت میشن صد در صد  و همه چی به روحیه ادما برمیگرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادربزرگ من امیدی هست بهش؟دکترا دیروز میگفتن علایم حیاتیش خوبهگفتن هوشیاری و فشار و قند و... خوبهممک ...

اگه علائم حیاتی خصوصا همین اکسیژن و فشارش خوبه اره امیدی هست

باید روزانه بررسی بشن یه وقت یهو دچار افت فشار میشن یا اکسیژنه با وجود دستگاه افت میکنه

کلا پنجاه پنجاهه ولی بااین شرایطی که الان میگی اره امید هست

ما جونشو دیده بودیم واصلا در خطر نبود نمونه ی بارزش علی انصاریان و ... امثال اینا تا کسی رو از دست ن ...

شما از کجا جونشو دیده بودید؟

شما بهتر متوجه شرایط بیمار میشید یا پزشکی که نصف عمرشو برای درس خوندنش و رسیدن به اون جایگاه گذاشته؟

خواهش میکنم منطقی باشید!

چرا من باید این وقت شب این تاپیک رو ببینم خدایااااااااا

۸ ماه پیش پدرم تو همچین وضعیتی فوت شد 🖤🖤😔😔😔😔

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چند سالشون هست؟خب چرا زودتر واسه تنفس و اکسیژن مراجعه نکردن؟ اکسیژن ۳۰ که خیلی کمه‌ . نباید میذاشتن ...

میگم که متوجه نشدن عفونت ریه داره

همش پاهاش ضعف میرفت ولی حال عمومیش تقریبا خوب بود.

فقط بعضی روزا یکم بیقرار میشد. چندتا متخصص برده بودیم. چکاپ کامل داد همه گفتن خوبه ازمایشاتش

یدفعه حالش بد شد افت اکسیژن کرد عزیزم

ببخشید ناراحتتون کردم😔ممنونم عزیزماگر دوست داشتی و یادت موند برای سلامتی همسرمم دعا کن. سرطان خون د ...

پستتو سیو کردم.چشم انشاءالله که یادم بمونه.شما هم برا سلامتی مامان بابام دعا کن.خیلی دارن زجر میکشن مامانم از درد جیغ میزنه دکترا نمیفهمن چشه😭 بابامم یجور دیگه 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

من ی تایمی تو این شرایط بودم.تقریبا دوروز...ولی هیچی حس نمیکردم

هوشیار بودی یا بیهوش؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چه داستان چه هرچی خود استارتر هم گفت امبولانس گفته بخونین پس کاشه ی داغتر از آش نشین همگی ممنون

بله بهشون گفتن و خودشون هم همه چیز رو میدونن و آگاه هستن

ولی قرار نیست هی بشینیم بگیم وای فلانی مرد وای ۴ نفر مردن و اینکار قتله و بیمارستان و دکتر اینطوریه و ....

ایشون اومده حرف بزنه سبک بشه. نیومده غم و غصه بقیه رو بخونه.

شما کلا انگار با همه دعوا دارین

من توهینی کردم که اینطوری جواب میدین؟؟؟

شما از کجا جونشو دیده بودید؟شما بهتر متوجه شرایط بیمار میشید یا پزشکی که نصف عمرشو برای درس خوندنش و ...

بلههه جونشو دیده بودیم وقتی میگن سر وصدا میکرده بیهوشش کنن سر خود بدون هماهنگی .بله ۱۰۰ در۱۰۰ قتله 

مثل خیلی از موردایی که دکتر نماها با حون ادما بازی کردن 

چرا اکسیژن خونش پایین اومده بود؟

چون ریه عفونت داشته کم کم عفونتش زیاد شده

دچار زجر تنفسی شده. اصطلاح علمیشو یادم نیست. ینی درصد زیادی از ریه اب جمع میشه و دیگه نمیتونه نفس بکشه