2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5826 بازدید | 294 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش سوره ملک بخونین اگه عمرش به دنیا نباشه زودتر راحت میشه دایی منم اینطوری بود مادرم به دخترش گفت براش خوندن همون روز مرحوم شد  

البته می‌بخشین اینو گفتم بنده خدا زجر میکشه انشالله که زودتر شفا پیدا کنه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
عزیز کاری به حرفای کسی ندارم ولی اینتوبه واقعا رسما نتیجه ای نداره!

اره خیلی وقتا فوت میکنن متاسفانه ولی باور کن بخاطر لوله نیست 

درواقع از نظر انسانی تمام تلاش واسه نگهداشتن بیمار میشه وگرنه شاید بهتر بود بگن کاری برنمیاد و بیمار رفتنیه بذاریم در ارامش بره

متاسفانه تو ایران اینکار اخلاقی نیست

عزیزم من حالم خیلی بد شد گاهی زنده موندن به هر قیمتی خوب نیست کاش دستگاهو بردارین تا راحت شه....خوشب ...

امبولانس ک اومد گفت دیگه نفسای اخرشه...

گفت اینایی ک اینطوری میشن برن بیمارستان بدتر زجر میکشن و اذیت میشن😔

نمیخاست ببرتش😔😔

حتما یچیزی میدونست😔😔😔

اره خیلی وقتا فوت میکنن متاسفانه ولی باور کن بخاطر لوله نیست درواقع از نظر انسانی تمام تلاش واسه نگه ...

هیچجای دیگه ی دنیا ام نباید اخلاقی باشه.

بله حق با شماست

متاسفانه باید انجامش بدن چه بافایده چه بی فایده

والا انگ ادم کشی میزنن

راهی نبود اخه عزیزم😭اکسیژنش ۳۰ بود😭😭😭حتی امبولانس قبول نمیکرد ببرتش بیمارستانمیگفتن تمومه

انفولانزا گرفت یا مشکل ریه داشت؟؟ 

واقعا ناراحت کنندست درکتون میکنم 

دیدن این صحنه ها تا سالها توی ذهن ادم میمونه .اما واقعا برای خدا کاری نداره معجزه کنه ...

چون بیهوش کنن دیگه بهوش نمیاد...تو کرونا همینکار باعث شد جون چندین نفر از بین بره...اینتوبه میشدن و ...

اخه اینم رسما مثل شکنجه هست.

عزیزم من دعا میکنم خیلیییی شما هم با قلب شکستت مادرمو پدرمو دعا من سلامت شن.خدایا دلم براشون کبابه جفتشون دارن زجر میکشن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

اینجا چکار میکنید دکتر جان؟؟؟ همون لوله باعث کلی بیماری میشه آسیب به ریه و همه ی دم ودستگاه داخلی ب ...

بله خیلی پرخطره ولی اسمشو نزاریم قتل دیگه؟ پزشکا آخرین راهشون اینه ، مجبورن . اگر انجام ندن اونوقت میشن ادم کش.

هیچجای دیگه ی دنیا ام نباید اخلاقی باشه.بله حق با شماستمتاسفانه باید انجامش بدن چه بافایده چه بی فای ...

دقیقا همینه 

مثل اثال این خانم که انگ ادم کشی به کادر درمان میزنه

فرهنگ‌و تفکر مردم درست شدنی نیست درهرصورت بیمارستانه که ادم میکشه نه حال بد خود بیمار

سعی کنید کنارش باشید و بهشون آرامش بدید حتی اگه نمیتونه حرف بزنه، لمس دستاش یا حرف زدن حس امنیت بهشو ...

خیلی ممنونم عزیزم

ای سی یو بستریه.اجازه ی ملاقات نداره

ماهام که رفتیم با هزارتاخواهش و تمنا رفتیم دیدیمش😔

اونم گفتن بیشتر از یک دقیقه نمیتونین بمونین😔😭

اره بنده خداها کم جمعیت هم بودن کلا خانوادشون متلاشی شد .. یه مصیبتی بود تو غربت وتک وتنهایی خاکشون ...

دوست عزیز میشه لطفا این داستان ناامیدکننده که با جزئیات تعریف میکنید رو تموم کنید؟

شما دارین توی تاپیکی این حرفا رو میزنین که استارترش خودش الان درگیر این مشکل واسه عزیزش هست و ناراحته.

با خوندن این مطالب بدتر داغون میشه.

ماها هممون این موارد رو دیدیم. ولی اینجا جای بازگوییش نیست که باعث بشیم طرف حالش بدتر از اینی که هست بشه..‌‌

بله خیلی پرخطره ولی اسمشو نزاریم قتل دیگه؟ پزشکا آخرین راهشون اینه ، مجبورن . اگر انجام ندن اونوقت م ...

مشکل ما این بود سالم سالم بود طرف با اکسیژن ۹۵ 

میگفتن سر وصدا میکنه بدون اجازه اینتوبه کردن 

این اسمش قتل نیست؟