2777
2789
عنوان

چه ضد افتابی کنسله

259 بازدید | 23 پست

بجز

شون ، مای ، تراست، لدورا، دکتر ژیلا، سیگل ، پیکسل

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیکسل کنسله؟

نیس؟ من استفاده کردم تیره شددد رو پوستم و بافتشو اصلا دوس نداشتم

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚
درماتپیک

عههه اینو که خیلی تعریف میکنن ازش

نیس؟ من استفاده کردم تیره شددد رو پوستم و بافتشو اصلا دوس نداشتم

نمیدونم ، من تازه گرفتم بافتش چون زود جذب میشه دوست دارم ، جوش نمیزنم باهاش و لک نمیدونم چون خیلی استفاده نکردم ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الارو آشغال به تمام معنا با قیمت خیلی بالا

الارو نزدیک به ۵۰۰ تمنه الان 

بافتش فوق سنگین ولی پوشش دهیش عالیه در حد کرم پودر عوارض پوستیشم نمیشه ندید گرفت

نمیدونم ، من تازه گرفتم بافتش چون زود جذب میشه دوست دارم ، جوش نمیزنم باهاش و لک نمیدونم چون خیلی اس ...

حالا اثراتش رو پوستا متفاوته انشالا که پسندت باشه💚

الارو نزدیک به ۵۰۰ تمنه الان بافتش فوق سنگین ولی پوشش دهیش عالیه در حد کرم پودر عوارض پوستیشم نمیشه ...

دقیقا من مامانم چندسال بود میگرفت انگار زیاد عوارض رو نشون نمیداد جدیدا زیر چشمش پر شده از میلیا خیلی بده