2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12536 بازدید | 346 پست
۴ نفر تو دو روز یه پسر جوونشون هم با پای خودش رفت سالم ..اونم فوت کرد

چه مصیبت بزرگی... خدا صبر بده به مادرشوهر و خواهرشوهرهای خواهرت...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نیازی به تحقیق ندارم خانم درسشو خوندمدرضمن ریه سوراخ نمیشهاز توی دهان لوله مستقیم و بدون سوراخ کر ...

اینجا چکار میکنید دکتر جان؟؟؟  

همون لوله باعث کلی بیماری میشه آسیب به ریه و همه ی دم ودستگاه داخلی 

به عینه دیدم قتل وادم کشی امثال شما اگه واقعا درس خونده باشی

ن دیروز از ساعت ۲ تا ۱۰ شب هرکی رفت پیشش گفتن بیداره😭سااالم سااالم بود بخداااایه سرماخوردگی به اینج ...

عزیزم🥲متاسفانه سن بالا باشه ادم درمعرض همچی قرار میگیره

اما اگه عفونت ریه باشه واقعا و میگی هوشیاره احتمالش هست خوب بشن

ما خیلی بیمار داریم با اکسیژن پایین بعد از چند روز اکستوبه میشن توکلتون به خدا باشه

ن دیروز از ساعت ۲ تا ۱۰ شب هرکی رفت پیشش گفتن بیداره😭سااالم سااالم بود بخداااایه سرماخوردگی به اینج ...

چند سالشون هست؟

خب چرا زودتر واسه تنفس و اکسیژن مراجعه نکردن؟ اکسیژن ۳۰ که خیلی کمه‌ . نباید میذاشتن به این حد برسه بنده خدا..‌‌.

وای حالم بد شد.ببخشیدا ولی از ته دل دعا کردم یا خدا شفا بده یا همین الاااااااان بمیره.نمیشه بری ب دک ...

ن عزیزم اینکارو نمیکنن

ما هم دلمون نمیاد اینو بگیم😔چون میگیم شاید برگرده😔

من از دیروز ک دیدمش داغونم

همش میگم کاش نمیرفتم ببینمش😔

چه مصیبت بزرگی... خدا صبر بده به مادرشوهر و خواهرشوهرهای خواهرت...

اره بنده خداها کم جمعیت هم بودن کلا خانوادشون متلاشی شد .. 

یه مصیبتی بود تو غربت وتک وتنهایی خاکشون کردن هرکدوم به فاصله چند ساعت فوت میکردن ... صحرای کربلا بود ..

اینجا چکار میکنید دکتر جان؟؟؟ همون لوله باعث کلی بیماری میشه آسیب به ریه و همه ی دم ودستگاه داخلی ب ...

باشه عزیزم شما درست میگی 

امیدوارم محتاج بیمارستان نشی و اگه خدایی نکرده شدی واردش نشی با علم خودت درمان کنی 

دارم اتیش میگیرررم😭😭😭😭😭😭😭

حق داری 😭😭😭 

ایشالا خدا کمک کنه زودتر از این وضعیت در بیان 🤲😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
راهی نبود اخه عزیزم😭اکسیژنش ۳۰ بود😭😭😭حتی امبولانس قبول نمیکرد ببرتش بیمارستانمیگفتن تمومه

چرا اکسیژن خونش پایین اومده بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
باشه عزیزم شما درست میگی امیدوارم محتاج بیمارستان نشی و اگه خدایی نکرده شدی واردش نشی با علم خودت در ...

قطعا پیش دکترای سهمیه ای و یه مشت نو آموز تو بیمارستانای دولتی نخواهیم رفت .. برای تحقیق روی آدما هرکاری میکنن علوم پزشکیا