2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12515 بازدید | 346 پست
ایشونم اینتوبه شد؟بعدش چیشد؟

نمیخواستم بگم که ته دلتون خالی شه عزیز وگرنه توی همون کامنت اول میگفتم

متاسفانه عمرشون به دنیا نبود

همون لوله ی داخل گلوشون باعث یسری مشکلات شد

نصفه شبی مجبور شدیم ببریمشون بیمارستان 

ریه شونو اون لوله کاملا سوراخ سوراخ کرده بود انگار

ریه پر خون شده بود جای اکسیژن و کلی خون ساکشن کردن بتونه نفس بکشه..

ولی نتونست😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوله میکنن توی حلق تمام ریه بدتر آسیب میبینه شوهر خواهر منو همینطوری کشتن یه کم بیقراری میکرد اینتوب ...

یاااا الله... از یک خانواده سه نفر فوت کردند؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آدم کشی؟!

بخدا حالم بد شد واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط. اگه خوب نمیشه و تهش مرگه خب چرا زجرکشش کنن؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

وقتی علم و اگاهی ندارید چرا با یه حرف صدمن یه غاز خانواده بیمارو نگران میکنین؟بیماری که نتونه خوب نف ...

تو که علم داری  برو تحقیق کن استاد بعد ازین

ریه رو سوراخ میکنن بدتر و امید واهیه و کسی ازش زنده بیرون نمیاد .

عزیزم ارامبخش هم میزنن بهشونتایم زیادی رو تو خواب عمیقه قطعابیماریشون چیه؟

ن دیروز از ساعت ۲ تا ۱۰ شب هرکی رفت پیشش گفتن بیداره😭

سااالم سااالم بود بخداااا

یه سرماخوردگی به اینجا رسوندش😭😭

مریض شد ریه ش عفونت کرد.چون سرفه نداشت دکترا نفهمیدن چشه

بعد تو این ۲۰ روز ریه ش داغون شد یدفعه حالش بد شد.امبولانس گفت اکسیژنش ۳۰ . گفت زجر تنفسیه😭

چ وحشتناک کاش این تاپیکو نخونده بودم!

میگمااااا خدا کنه این درمانو کلا بذارن کنار همه دنیا.

من دارم میرم مشهد دعا میکنم امام رضا به اذن خدا یا زودتر شفاض بده یا دعا کنه راحت شه هرجور (ع) صلاحه خدایاااا

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

تو که علم داری برو تحقیق کن استاد بعد ازینریه رو سوراخ میکنن بدتر و امید واهیه و کسی ازش زنده بیرون ...

من نیازی به تحقیق ندارم خانم درسشو خوندم

درضمن ریه سوراخ نمیشه

از توی دهان لوله مستقیم و بدون سوراخ کردن وارد ریه میشه..

اگر کسی از زیرش زنده بیرون نیاد بخاطر گسترش بیماریش بوده نه اون لوله

چرا گذاشتین اینتوبه اش کنندور از جونش تو کرونا مگه ندیدین همه رو کشتن با همین حرکت بی شرفا

راهی نبود اخه عزیزم😭

اکسیژنش ۳۰ بود😭😭😭

حتی امبولانس قبول نمیکرد ببرتش بیمارستان

میگفتن تمومه

تو که علم داری برو تحقیق کن استاد بعد ازینریه رو سوراخ میکنن بدتر و امید واهیه و کسی ازش زنده بیرون ...

نهایتا فقط باعث میشه چند روز اون بیمار اضافه تر زندگی  میکنه یا حتی چندساعت ولی بازم با چه قیمت؟ به قیمت زجر..