یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چیز حیرت انگیز نبوده من از کسی که وسط خرف یکی دیگه یا خودم بپره بشدت متنفرم و از نظر من اون یک فر بی ادب هست
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :)))
همسرم ازش ی درخواست داشتم اینقد خودخواه بود ک کلی حرف بارم کردم و من فقط بخاطر خودم سکوت کردم .و حتی میتونس ب بهترین شکل بگه خوردم میکنه ..ومن همچنان حیرت زده ام
پدرشوهرم ورفتارهاش سرتاپا بی ادبی و خودخواهیه ....
مثلا میری خونشون بهت بادمجون و ماکارونی و کوکو سیب زمینی میده هزارتا منت میذاره اونوقت اگه اومد خونت کمتر از کباب وزرشک پلو بذاری تا یک هفته به هرکسی میرسه میگه خسیسن ، گشنن ، به درد نخورن و....
کلا ادم مزخرفیه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....