2777
2789
عنوان

ممکنه منو به قتل برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 95 پست
از هیچی نترس دورت بگردم فقط لطفا برو دادگاه حتما بگو که این آقا تهدیدم کرده پیاماشم نشون بده و بگو ا ...

از پیاماش توهین تحدید که کرده همش پرینت دارم حتی به قاضی هم نشون دادم ولی گلم خودت می‌دونی خورده قاضی بهم گفت خودت امنیت خونت رو فراهم کن الان چکار کنم خدا بدادم برسه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نمی‌کشه مخصوصا که زندانم رفته

فقط یه روز زندان بود روز بعد سریع خانوادش آزادش کردن

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

دمت گرم بابا اصلا نترس همش باد و بوده هیچکاری نمیتونه بکنه حقته حلالته 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
مبارکت نوش جونت از شیر مادر حلال تره افرین بهت شیرزن

قربونت برم عزیزم فداتشم برام دعا کن

عمر دست خداست اگه قرار باشه بمیری پولدار بمیری بهتره بعدم یه درصد فک کن نمردی پولارو برای خودت سرمای ...

آره عزیزم منم چون خودم تو سن خیلی کم سختی خیلی کشیدم گفتم وقف امام رضا کنم که صرف امور خیریه ایتام بشه 

از پیاماش توهین تحدید که کرده همش پرینت دارم حتی به قاضی هم نشون دادم ولی گلم خودت می‌دونی خورده قاض ...

متاسفانه قانون مزخرف پشت زن نیست  یعنی چی که خودت امنیت خودت تامین کن پس قانون چیکارست 

نترس عزیزم هیج کاری نمیکنه چون طمع پول و ارث میراث داره با همونا مشغوله اون هدفش فقط ترسوندنت بود 

در و اینارو قفل کن 

و سعی کن دورتو شلوغ کنی و کمتر خونه باشی 

هر چند چیزی نمیشه ترس به دلت راه نده عزیزم

آفرین

آدرست رو عوض کن اگه دارن، تهدیدی چیزی کرد سریع به پلیس بگو شکایت کن. زمین رو هم وقف کنی دیگه راحتی

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بنظرم ول کن درسته حقته ولی خودت بهتر خانواده اتو میشناسی،بنظرم تا اینجا اذیتت کردیشون دیگه آرامش خود ...

دقیقن همین کلمات تویه ذهنمه هر روز و شب و موندم چی تصمیم بگیرم

تا آخرش پای حقت وایسا و شکایت کن که تو رو تهدید به مرگ کرده...

کسی که تو روزای سخت بهت دل نسوزوند ،دل سوزاندن ندارن 

تا کی میخوای کار کنی و بدوی بلاخره که پیر میشی نیاز داری ب سرمایه 

حقته و حلالته

متاسفانه قانون مزخرف پشت زن نیست یعنی چی که خودت امنیت خودت تامین کن پس قانون چیکارست نترس عزیزم هی ...

خدا کنه

بهترین راه اینه مهاجرت کنی فقط.

کشور های امنی که به دخترا اهمیت میدن

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸