2777
2789
عنوان

از حرص خواهرم نمی تونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 73 پست
منم حرصم گرررفتولی بیعاریم نعمتیه هااا😑من ۱۲ ساله عروسی کردم ۳ سالم عقد بودم الان همه فک می کنن ناز ...

اصلا این چیزا حالیش نیست،میگه واسه پیریم به دردم میخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ،طفلک پسرش با نداری و حسرت بزرگ شده

به خدا منم پسر بزرگم گوشیش خرابه پول ندارم براش بخرم پافر میخواست پول نداشتم بخرم کتاب تیز هوشان میخواد پول ندارم براش بخرم وهزارتا چیز دیگه ولی یدونه بچه هم خوب نیست کاش زودتر می اورد

خودشون باید نخوان. وگرنه بچه ها که نمیتونن ۲۴ ساعته بپای اینا باشن ماددشون حامله نشه

وقتی با خونه قهر کنن مادره شاید بخودش بیاد وقتی همه باهاش مخالفت کنن

4 نفر تو یه اتاق والا خوب فرصت پیدا میکنن😑

به خدا منم پسر بزرگم گوشیش خرابه پول ندارم براش بخرم پافر میخواست پول نداشتم بخرم کتاب تیز هوشان میخ ...

همون بچه بزرگ بشه همچین اینارو میکوبه تو صورتت. اونم بچه های الان . میگه نداشتی منو نمیاوردی. تو ظلم کردی بخدا نیبینی بچت چقد کمبود داره و نمیتونی تهیه کنی باز یکی دیگه میاری که هم کمبکدای اولی بیشتر بشه هم دومی حسرت بکشه

باید پسراش نزارن بگن ما رو خیلی تو رفاه بزرگ کردی😑

اتفاقاً تصمیم گرفتم به پسرش بگم مامانم نزاشت،گفت اون طفلک خودش کلی غم و غصه داره،دیپلم گرفت نتونست بره دانشگاه افسرده اس