2777
2789
عنوان

از حرص خواهرم نمی تونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایدم حامله است بقول خودت و داره حاشیه سازی میکنه . شایدم بخاطر این بچه مجبور به تغییر اوضاع بشن

نه بابا چه تغییری،از سال ۸۲ که ازدواج کرده تو یه اتاق میشنه،قراربود عوض بشه تا الان شده بود

منم حرصم گرررفت

ولی بیعاریم نعمتیه هااا😑

من ۱۲ ساله عروسی کردم ۳ سالم عقد بودم 

الان همه فک می کنن نازام ولی وقتی تازه خونه ساختیم و میدونم حالا حالاها موقعیتشو نداریم چرا یکی دیگه رو بدبخت کنم؟؟

ب خواهرت بگو همین دوتارو نتونستی با کیفیت بزرگ کنی یکی دیگه رو بدبخت نکن خواهشا

نمی دونی آخه شرایط زندگیشو میبینم ،از حماقتش اعصابم بهم میریزه

متاسفانه آخه کاری نمیشه کرد 

یا حامله است یا میخاد بیاره واقعا 

در هر دوصورت کاری نمیتونید بکنید☹

اگرم چیزی بگید فردا میگن دخالت میکنه

نه بابا چه تغییری،از سال ۸۲ که ازدواج کرده تو یه اتاق میشنه،قراربود عوض بشه تا الان شده بود

معجزه ‌اید بشه. ماهم داریم از این مدل ادما که همش بقیه را غصه دار میکنن. یه کم ولشون کنید با زندگیشون 

بزار بیاره سختیو بدبختیش پای خودشه شما کمکش نکنین

بهش گفتم ضررش واسه ما یه کادوی بچه اس ،اخه بدبخت پول پوشکم نداره باید کهنه ببنده،جاریش حامله اس این احمقم هوس بچه کرده

معجزه ‌اید بشه. ماهم داریم از این مدل ادما که همش بقیه را غصه دار میکنن. یه کم ولشون کنید با زندگیشو ...

دلم واسه پسراش میسوزه،دلم واسه خودش میسوزه،یه دندون سالم نداره،اخه بچه میخواد چیکار

ای خواهر الان همه شرایطشون اینه منم دوتا دارم به خدا دومی خیلی خوش قدم بود هزار ماشالله خودش روزیش ا ...

اینا همش شعاره،بچه بیاره باید کهنه ببنده حتی پول پوشک نداره،کلا شوهرش ۸تومن حقوق میگیره

متاسفانه آخه کاری نمیشه کرد یا حامله است یا میخاد بیاره واقعا در هر دوصورت کاری نمیتونید بکنید☹اگرم ...

خانم قهرم کرده میگه بامن چیکار دارید،خب دلمون واست میسوزه که میگم،کاش خدا به این جور آدما بچه نده