2777
2789

همش باید جا به جا شم. به پهلو چپ دراز میکشم سمت چپ درد میاد به سمت راست از راست درد میاد به بالا هم چون گودی کمر دارم سختمه 

میشینم کمردرد میشم چیکارکنم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه فهمیدم ۴ هفته و۵ روز دوباره بافاصله دوروز لکه دیدم

فعلا تحمل کن .شیاف میزنی؟ همه چیز خوب پیش بره لک هم نداشته باشی احتمالا بعد دوازده هفته دیگه میتونی کم کم کاراتو بکنی ولی تا سه ماه هرچقدرم سخت بود فقط تحمل کن و استراحت

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم دوران بارداری، دردهای بدنی مانند کمر درد و مشکلات خواب واقعا هست

ولی خب چندتا راهکار بهت میدم شاید کمکت کرد

استفاده از بالش‌های حمایتی: از بالش‌های بارداری یا بالش‌های معمولی برای حمایت از پهلوها و کمرت استفاده کن 

گذاشتن یک بالش بین زانوها و پشت کمر هنگام خواب می‌تونه کمک‌کننده باشه

کمپرس گرم: استفاده از کمپرس گرم بر روی قسمت هایی که درد میکنه  می‌تونه تسکین‌دهنده باشه اما حواست باشه  که از حرارت زیاد استفاده نکنی و از مدت زمان کوتاه‌تر استفاده کنی

وضعیت درست نشستن و خوابیدن: سعی کن همیشه وضعیت بدنی درست رو رعایت کنی. از صندلی‌های دارای پشت قوی استفاده کن و پاهای خود را کمی بالا بزار 

ماساژ: ماساژ ملایم با روغن‌های آرامش‌بخش می‌تونه ارومت کنه

خوبم استراحت بکن 

فعلا تحمل کن .شیاف میزنی؟ همه چیز خوب پیش بره لک هم نداشته باشی احتمالا بعد دوازده هفته دیگه میتونی ...

اره شیاف میزنم وقرص ایزوپرین میخورم خداکنه فقط همه چی خوب باشه تا نه ماه استراحت میکنم

وای تقریبا ۳ هفته پیش اینجوری بودمقشنگ اشکم در میومد بخاطر کمر دردمالان بهتر شده ولی حالت تهوع و گر ...

من حالت تهوع اینا ندارم اصلا کاش داشتم میفهمیدم وضعیتم خوبه 

عزیزم دوران بارداری، دردهای بدنی مانند کمر درد و مشکلات خواب واقعا هست ولی خب چندتا راهکار بهت میدم ...

درد واینا طبیعیه مثلا الان سمت چپ بالاتر از نافم درد میکنه 

اره شیاف میزنم وقرص ایزوپرین میخورم خداکنه فقط همه چی خوب باشه تا نه ماه استراحت میکنم

نگران نباش اوایل بارداری لکه بینی عادیه الانم دردا بخاطر استراحت نیست کلا اول بارداری کمردرد زیاده .

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حالت تهوع اینا ندارم اصلا کاش داشتم میفهمیدم وضعیتم خوبه

اولشه نگران نباش

ریلکس باش