2777
2789

دیشب تا ۴ صبح بیدار بودم 

رفتم امتحان دادم اومدم فیزیک داشتم 

دو روز بود نخوابید بودم تا  ۴ بعد از ظهر خوابیدم ساعت ۵ نیم ماهارو خوردم ناهار چ ناهاری جوجه خوردم جوجه نپخته  بقران دوسه قاشق بیشتر نخوردم پاشدم رفتم کلاس زبان اومدم ی چیزی خوردم دوباره مسگ چرا پا نمیشی بری درس بخونی همش سرت تو گوشیه

فردا امتحان عربی دارم ۴ درس یذره سخت ولی میتونم بحونم میگ فردا باز نشینی گریه کنی آخه من استرس میگیرم گریه  ام میگیره حالم خیلی بد میشه ضربان قلبم میره بالا بعد وقتی من حالم بد بود ازم فیلم گرفته بود ب بابام نشون بده 

مادرای اینجا توروخدا این کارو نکنین بدتر استرس و حال بد میدین

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.