2777
2789
عنوان

فکر اینکه دیگه قرار نیست کراشمو ببینم دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست
اینکه کل شهر با یکی خاطره داشته باشی کشندستدوست دخترم خیلی دوستم داشت.انگار جفت هم بودیم.هوامو داشت. ...

یعنی خوده دختره بعد 4 سال چطور وابسته نشد و اینقدر راحت ول کرد رفت؟

من بودی چی میگفتی ! عشق اولم رفت خارج الان با کلی داف من با زخمش که با دختره خودمو مقایسه میکنم خودمو هر چقدر میگم ول کن بیشتر از ۱۰ ساله نرفته ، عشق دوم ام رفتم دبار پی  وی ایش به خودم رسیدم بهش نگاه کردم ولی یه دخترو میزاشت کنارش از دور منو نگاه میکرد احمق بیشعور 😂 بخاطرش دو ساعت تو سرما جلو دانشکده میشستم ، کلاسم تموم میشد منتظر بودم ، میدونستم کدوم روزا دانشگاهه ، برنامه اش دستم بود ، هر شب پروفشو چک میکردم و  هر روز عکس میزاشتم تا ببینه  ولی اون ندید به خاطرش گریه هم کردم تو آخرین روز منی که تو روز فوت پدربزرگم گریه نکردم با اینکه روز سختی بود ، هر عصر ۳ ساعت راه میرفتم تا پاهام بی حس میشد و میدونستم موفق میشه و شد ، ولی اون چیکار کرد؟ یه دخترو همش کنارش داشت از دور نگاه میکرد منو تف بهش آخرا دیگه ولش کردم ولی الان که میبینم واقعا دوسش داشتم هعی میگذره . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودی چی میگفتی ! عشق اولم رفت خارج الان با کلی داف من با زخمش که با دختره خودمو مقایسه میکنم خودم ...

چقدر ناراحت شدم :) مخوصا اونجایی که راجب همکلاسی دانشگات گفتی دقیقااااا این مسخره بازی ها رو منم در اوردم تک به تککک حرفایی که زدییی رو منم تجربه کردم گریه هامون و دم دانشکده وایسادنامون و پروفایل چک کزدنامون منتهی برای تو نگاهت میکرد برا من که اصلا سگ محل نمیکنه همین بیشتر حالمو بد میکنه اخرشش اینقدر پوچیه یعنی؟ من دلم میخواد لاقل پایانش خوش باشه

چقدر ناراحت شدم :) مخوصا اونجایی که راجب همکلاسی دانشگات گفتی دقیقااااا این مسخره بازی ها رو منم در ...

ببین اون نمیاد جلو من نتونستم کاری کنم بخاطر غرورم اونم نیومد ولی حس میکردم هر دومون یه حسایی داشتیم شایدم من امید داشتم اون داشته باشه واقعا اسمشو تو رتبه های برتر دیدم خیلی افتخار کردم و خوشحال شدم برعکس عشق اولم که کلی حسادت میکردم ، الان موفق شد مطمئنم کلی زالو کنارشن ولی من اونموقع میدونستم چی هس همه کور بودن خیلی خصلت هاشو دوس داشتم ولی نمیدونم اون دختر تا آخرم نفهمیدم دوستشه دوست دخترشه برا چی همش اونو کنارش داشت ولی نزدیک ام بود دلم تیکه میشد اونموقع الان همکلاسی هام فالوش کردن من نتونستم . 

راه حل  برات دارم : برو مستقیم بهش بگو رد شو تموم شه بره و خودتو درمان کن از داخل یا هم با فکرش تا آخر عمر زندگی کن  اینکه اگر اینکارو میکردم چی میشد . 

یا هم برو ببین با کی ها رفت و آمد داره و حرف میزنه و ببین قدرتمند ترین شون کیه از لحاظ اجتماعی که همه حساب ببرن ازش از لحاظ دوستی همه دوست ها نقطه ها به اون متصل میشه نقطه اشتراک همشون اونه ، برو به حرف بگیرش دوست شو باهاش اگه تونستی باهاش دوست شی اونا با هم میگردن با هم میبینیشون سلام و احوال کن با پسره هم حرف بزن کم کم دوستش شو راه برات حدودا باز میشه دل اشو به دست بیاری 

ببین اون نمیاد جلو من نتونستم کاری کنم بخاطر غرورم اونم نیومد ولی حس میکردم هر دومون یه حسایی داشتیم ...

ای باباااااا چقدر بد شدد ای کاش یه کوچولوو بیشتر تلاش میکردی چونکه خودتم داری میگی طرفت یه حس هایی بهت داشت اینطوری راحت تر میتونستی پیش ببری برای من متاسفانه طرفم ادم نیست برم ابراز علاقه کنم تو تاپیکای قبلمم گفتم که بشدت بشدت بشدتتتتتتتت ادم مغرور و از خود راضی و تخسی هستشش حالا نمیدونم بخاطر ثروتشون هست یا چی رو نمیدونم و اصلا و ابدا با هیچکی همکلام نمیشه چه دختر باشه چه پسر هیچ دوست و رفیقی نداره و همینکه دانشگاه تمام شدد میدوعههه سریع میرههه و اصلانم دانشگاه نمیمونه یکی از دوستای قدیمی کراشم که فامیلیمون میشدد و قدیما باهم در ازتباط بودن رفتم راجب کراشم پرسیدم گفت باهاش قطع ارتباط کردههه جوریه کهه اصلا دوست و رفیقی نداره زیادد نمیدونم بخاطر شخصیت و اخلاقشه یا چیی رو نمیدونمم

من بودی چی میگفتی ! عشق اولم رفت خارج الان با کلی داف من با زخمش که با دختره خودمو مقایسه میکنم خودم ...

چقدر این دنیا مضخرفه

منم دقیقا همین کارها رو واسه دوست دخترم کردم

برنامه ارشدشو درآوردم.جمعه ها از صبح توی زمستون میرفتم جلوی دانشگاه تا غروب ببینمش یه لحظه

اون با پسرا میگفت میخندید و رد میشد

بخدا این اشکها تاوان داره

حکمت کار خدا رو نفهمیدم.یکی مثل تو باید به پست یکی مثل من میخوردم که واسه هم بمیریم.نه هر کدوممون گیر یه بی رحم بی احساس بیفتیم که ذره ذره آب بشیم.کلا مسیر زندگیم عوض شد.بهترین سال های عمرم رفت.

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

یعنی خوده دختره بعد 4 سال چطور وابسته نشد و اینقدر راحت ول کرد رفت؟

وابسته بود

واسم گریه میکرد ولی یهو دلشو زد و سر شد.پای حرفا و قولامون نموند.خیلی سخت دارم تحمل میکنم با اینکه چند ساله رفته

زهرمار شده زندگیم

وابسته بودواسم گریه میکرد ولی یهو دلشو زد و سر شد.پای حرفا و قولامون نموند.خیلی سخت دارم تحمل میکنم ...

نظرت چیه لاقل پیش یه مشاوری چیزی بری مثلا قرص بخوری تا یکم اروم تر شی؟ چون میگی چند ساله رفته و همچنان حالت بده

نظرت چیه لاقل پیش یه مشاوری چیزی بری مثلا قرص بخوری تا یکم اروم تر شی؟ چون میگی چند ساله رفته و همچن ...

پیش چندین تراپیست رفتم.تا همین چند ماه پیش.حرفاشون موقتا آرومم میکرد.بعد یه مدت دوباره برمیگشتم به همین حال چرت خودم

روانپزشک هم رفتم.الانشم چند مدل قرص میخورم ولی دلتنگیه سر جاشه

میدونی؟ یهویی رفت.بی خداحافظی.بدون اینکه خیانت کرده باشم یا گناه نابخشودنی

نمیدونم چقدر درک میکنی.هنوز پروندش توی ذهنم بازه.انگار همه چی نصفه مونده.نمیتونم بگذرم از کنارش

من دارم خدا رو شکر می‌کنم که ترم بعدی فارغ التحصیله.

انقدر بدم میاد کسیو دوس داشته باشم اون محل نذاره، از دست خودم انقد عصبانی هستم. خدا کنه واسه من زودتر بره و دیگه هیچوقت تو زندگیم نبینمش. تا منم بتونم خودمو از نو بسازم و از یه نفر دیگه و به صورت دو طرفه خوشم بیاد.

پیش چندین تراپیست رفتم.تا همین چند ماه پیش.حرفاشون موقتا آرومم میکرد.بعد یه مدت دوباره برمیگشتم به ه ...

خیلی خیلی ناراحت شدم واست حقیقتا تابحال تجربه عشق دو طرفهه و جدایی رو نداشتم که درکت کنم میخوام بگم گذر زمان لاقل حالت رو بهتر میکنه ولی گفتی چندین ساله از این قضیه میگذره و هنوز تو فکرشیی واقعا نمیدونم چی بگم حقیقتا حرفی ندارم بزنم فقط تو تنها چیزی که درکت میکنم اون حس عشق و علاقه شدیدیه که نادیده گرفته شده خودمم مثل تو خیلی بدحال و گرفتم حس میکنم دیگه ته خطم این حس یک طرفه خیلی خیلی خیلیی اذیتم میکنهه حالم هیچجوره خوب نمیشه انگار

من دارم خدا رو شکر می‌کنم که ترم بعدی فارغ التحصیله.انقدر بدم میاد کسیو دوس داشته باشم اون محل نذاره ...

یعنی دلت واسش تنگ نمیشه اصلا؟ خیلی خیلی بده یک نفرو یک طرفه دوست داشته باشی و برا طرفت مهم نباشههه قشنگ ادمو به مرز جنون میبره این قضیه

خیلی خیلی ناراحت شدم واست حقیقتا تابحال تجربه عشق دو طرفهه و جدایی رو نداشتم که درکت کنم میخوام بگم ...

مرسی بابت همدردیت

ان شا الله خدا خودش یه فکری واسمون میکنه.اگه قرار نیست برسیم.صبرشو بهمون بده.احساسمون نسبت به اون شخص رو از بین ببره.دعام کن.دعات میکنم

مرسی بابت همدردیتان شا الله خدا خودش یه فکری واسمون میکنه.اگه قرار نیست برسیم.صبرشو بهمون بده.احساسم ...

حتما عزیزمم ایشالا همینکه میگی میشه عیب نداره روزای خوب ما هم میرسه حتما دعاگوت هستم :)

ای باباااااا چقدر بد شدد ای کاش یه کوچولوو بیشتر تلاش میکردی چونکه خودتم داری میگی طرفت یه حس هایی ب ...

فک نکنم مغرور باشه منم با هر دختر و پسری حرف نمیزنم همه میگفتن فک میکردیم مغروری در حالی شاید اجتماعی نیس بلد نیس شکست عشقی خورده یا نارو زیاد خورده خیلی دلایل برای رفتارای آدم وجود داره معمولا مغرورا بیشتر سر و صدا میکنن خودشونو به رخ بکشن