2777
2789
عنوان

ایلتس بالای شش

42 بازدید | 7 پست

از  سطح نسبتا مبتدی در حد دبیرستان با معلم خصوصی بخوام پیش برم حدودا چقدر وقت میبره اگه در روز ۲ ساعت براش وقت بزارم؟

چه منابعی باید استفاده کنم؟

خوندن برای ایلتس با خوندن معمولی فرق داره؟ینی از الان شروع کنم حالت ایلتس بخونم یا عادی پیش ببرم بعدا برم کتابای ایلتسو بخونم؟

شما باید سطح زبان عمومیت برسه به بالای ۶( که خب منظور از بالای ۶، مثلا ۶/۵ هست یا ۹؟)

مهمه که الان سطحت چنده؟ این رو هم یک استاد باتجربه با تعیین سطح بهت میگه

و با روزی دو ساعت مطالعه خیلی زمان میبره عزیزم، چون مهم فقط درس خوندنت نیست(که واسه همونم دو ساعت کمه)،شما باید تمرین رایتینگ،اسپیکینگ،خوندن و شنیدن محتوای انگلیسی در طول روز داشته باشین

نظر من اول تعیین سطح با یک استاد درست و حسابیه،بعدا شرکت در کلاس‌های عمومی تا سطحت بیاد بالا،بعد از اون شرکت توی کلاس‌های آیلتس برای یاد گرفتن سبک آزمون و مهارت‌های تست‌زنی.

باه خوندن آیلتسی متفاوته.

این صحبتام که دوستم با زبان مبتدی شش ماه خوند و رفت آیلتس ۷ گرفت رو باور نکن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما باید سطح زبان عمومیت برسه به بالای ۶( که خب منظور از بالای ۶، مثلا ۶/۵ هست یا ۹؟)مهمه که الان سط ...

مرسی قشنگم

فعلا دارم با معلم خصوصی پیش میرم 

همون ایلتس ۶ و نیمم برام کافیه 

فک میکنی بیشتر یک سال وقت میبره یا روزی ۲ ساعت خوندن؟

علاقه دارم نسبتا زود یاد میگیرم استادمم عالی و دلسوزه اما در روز نمیتونم بیشتر ۲ نهایت ۳ ساعت برای زبانم وقت بزارم 

میشه اگه منبع خوبی میشناسید که از الان میتونم استفاده کنن بهم بگید؟

مثلا کتاب های ایلتس مثل وکب برای ایلتس از الان شروع کنم بخونم یا فعلا بزارم سطح زبانم بیاد بالا؟

روزی ۲ ساعت؟؟؟؟ روزی ۸ ساعت بخونی شاید بعد ۵ ماه بالای ۶ بگیری

جداا؟

نهایت تا دو سال اینده باید بگیرمش تا اون موقع با دوساعت میشه جنعش کرد البته سعی میکنم بیشترش کنم ولی میانگین میتونم ۲ الی ۳ نهایت ۴ ساعت وقت بزارم 

مرسی قشنگمفعلا دارم با معلم خصوصی پیش میرم همون ایلتس ۶ و نیمم برام کافیه فک میکنی بیشتر یک سال وقت ...

آیلتس ۶/۵ اصلا نمره کمی نیست عزیزم یعنی سطح B2

کسی که آیلتس ۶/۵ شده، توی یکی دوتا از مهارت‌هاش ۷ گرفته.

من پارسال امتحان دادم و ۷/۵ گرفتم،براش حدود یک سال و نیم درس خوندم با سطح زبان خوب.

قصدم اصلا ترسوندن شما نیست می‌خوام واقع‌بین باشی،بخصوص رایتینگ و اسپیکینگ زمان میبره تا تقویت شن، علی‌الخصوص رایتینگ چون فقط بحث گرامر و لغت نیست، بحث اطلاعات عمومی و یادگیری تفکر نقادانه هم توش مطرح میشه.

نظر من اینه که با یک استاد کاردرست تعیین سطح شو که ببینی سطح زبان عمومیت واقعا کجاست. برای بالا اومدن زبان عمومی هم اونهم تا سطح B2بنظر من کلاس خصوصی رفتن پول هدر دادنه.

من نمیدونم سطح شما چیه اما کتاب‌های وکب فور آیلتس یا فوکوس آن آیلتس (یکیشون،سطح متوسط) مطالعه‌ش واجبه.

روی یوتیوب بعضیا تدریسش کردن مثلا “نوید نقش”، من اون رو دیدم و خوب بود.

ضمن اینکه روزی دو ساعت واقعا کمه هر طور میتونی بیشترش کن، هر کدوممون اگه بگردیم کلی وقت مرده داریم که با توجه به هدفمون میتونیم زنده‌ش کنیم.

اگر بازم کمکی ازم برمیومد بگو

امیدوارم موفق باشی