2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 103 پست
تصمیمم قطعی ب جداییه ولی همین ار اول کلی دلم براش تنگ شده😔

عب نداره عادت میکنی بعض یه عمر عذابه میخوای جلو بچه ات عرق بخورع کتکت بزنه بهت فهش بده به اینا فکر کن این قراره بشه پدر بچه ات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال من از ۵ مورد ۴ تاشو داره

خدایی چرا ما دخترا تواین سرزمین بختو اقبالمون همه شبیه به همه

چرا یه شوهری نیست که مشکل نداشته باشه

چرا ما فقط باید کوتاه بیایم

زبونمونو کوتاه کنیم که کتک نخوریم فحش نشنویم

چطوری باهمسرت دوست شدی کجااشناشدید

از اینستا اتفاقی همو فالو کردیم و چت کردیم

جالبش اینجاس که دوست پسر دوران راهنماییم بود😂

از خیلی سال پیش میشناختیم همو ولی خب بعد چند سال همو پیدا کردیم تو اینستا

بعضی ها از دوست داشتن زیاد ،اذیت میکنن ،دست خودشون نیست ، بلد نیستن محبت رو با خوشرویی پیاده کنن اینه که گند میزنن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
مال من سیرشم نکردنفقژ پس انداخته هعییی

اول برید پیش به مشاوره ازش تست میگیره اگه تعادل روحی روانی داشت سالم بود

برگرد سرخونه زندگیت تا پنج سال اول هم طبیعیه مشکلات

اما آدم میشه

میشه همونی که میخوای

مال من شده همونی که می‌خوام اما مریضیش خراب کرده همه چیو

از اینستا اتفاقی همو فالو کردیم و چت کردیمجالبش اینجاس که دوست پسر دوران راهنماییم بود😂از خیلی سال ...

وای  چرا چند وقت به هرکی میگم کجا باهمسرت آشنا شدی میگه اینستا جالب تر اینکه ی عده ام جبهه میگیرن اشنای مجازی به درد نمیخوره آدم میمونه کدومش درسته بلاخره تواینستااشنابشیم یانه 

تصمیمم قطعی ب جداییه ولی همین ار اول کلی دلم براش تنگ شده😔

اگه قصدت واقعاااا جدیه باید خودتو سرگرم کنی دلتنگ شدی هواستو پرت کن یا کارای اشتباهشو بیار یادت

اما یه جمله طلایی از من بشنو که کسی این اخلاقا و رفتارهارو داره هییییچوقت عوض نمیشه

وای چرا چند وقت به هرکی میگم کجا باهمسرت آشنا شدی میگه اینستا جالب تر اینکه ی عده ام جبهه میگیرن اش ...

آخه ما از قدیمم میشناختیم همو اولشم قصدمون دوستی بود که یهو بعد ۴_۵ ماه بحث ازدواج شد

ولیییی خیلیییی ازدواج دیدم از اینستا بوده ولی خب به همه نمیشه اعتماد کرد باید بفهمی قصدش دوست سالمه یا فقط سو استفاده

خدایی چرا ما دخترا تواین سرزمین بختو اقبالمون همه شبیه به همهچرا یه شوهری نیست که مشکل نداشته باشهچر ...

ترکش کردم ۸ ماهه

ولی طلاق نمیده مهرمو گذاشتم اجرا قسط بندی کردن ۹ ماه یه سکه

دخترمو بهم نمیده ۷ ماهه دخترمو ندیدم حتی نمیذاره برم تو مدرسه اش ببینم

روانیه

ترکش کردم ۸ ماههولی طلاق نمیده مهرمو گذاشتم اجرا قسط بندی کردن ۹ ماه یه سکهدخترمو بهم نمیده ۷ ماهه د ...

من از تنهایی رو آوردم به اینجا که فقط دردودل کنم

انشالله خدا بهت صبر و تحمل بده

من الان سه ماهه شبا خواب ندارم

شوهرم مریضه بیداره منم نگهبانی بلایی سرم میاره

دیشب منو برد خونه بابام گفت تکلیفتو مشخص کنم

امروز اومده دنبالم کلی حرف عاشقونه

شام خوردیم باز حالش بد شد شروع کرد گیر دادن

با اینکه دارو مصرف می‌کنه اما من سه ماهه درگیرشم

[QUOTE=366119931]ترکش کردم ۸ ماهه ولی طلاق نمیده مهرمو گذاشتم اجرا قسط بندی کردن ۹ ماه یه سکه دخترمو بهم نمیده ۷ ما ...[/QUاوضاع زندگیم خرابه

ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازش دل بکنم

با اینکه ممکنه ایندم بشه مثله الان شما

نمیدونم چرا دلم به حالش بسوزه

من الان دکتر میبرمش

من نباشم ازاین بدتر بهش میاد چون خونوادش اهمیت نمیدن