2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزمناخواسته نبست ی مدته اقدام بودم همس میگفتم درست میشه اخلاقشولی واسه سالگرد عقدم‌ون حسابی ...

آها درسته گفتم شاید دوست داری باردار باشی و واسه خاطر بچه خوب بشین😞

منم همچنان سنی ندارم هنوز ۱۹ سالمه😁

همش بجز خیانتولی عشق ورزی خیلی حوبه یا خیلی حوووبخ و همش جتی تو حواب سرمو بوس میکنه یا خیلی بددده در ...

این آدمه اختلال دوقطبی داره شوهرمنم همینطوریه یه هفته خوب یه هفته خیییلی بد فهش های زشت همین چیزا که تو میگی باید بره دکتر روان پزشک عزیزم چون اینا مریضن دست خودشون نیست

عرق خوردن چیزی نیست که همه میخورن منو شوهرم باهم میخوریم همیشه که 😁😁

ماهم گاهی باهم میخوربم من نمیگم خیلی بددده

اتفاقا کل طایفم عزق میخورن و مشکلی نذارن بااین موضوع

ولی اندااازه

مثلا عروسی فامیلای نزدیک

و‌سب ج‌وانان باشه 

چندوقت ی بار مهمونی باشه 

اونم همش نفری ۲.۳ پیک و تمام

این همیشه تکی تکی یه لیتر میخوره صب تاشب!  شب تا صبم استفزلغ و حالت تحوع! و سررر. درد

ههیییییی بخوره کوفت کنه اما اندازه 

ده روز یکبارهم راضیم!!! 

ماهم گاهی باهم میخوربم من نمیگم خیلی بدددهاتفاقا کل طایفم عزق میخورن و مشکلی نذارن بااین موضوعولی ان ...

آها آره خب زیاد میخوره

ما تولدی جشنی مراسمی یا خیلی دلمون بخواد دوتایی ماهی یه بار بیشترم باهم

آها درسته گفتم شاید دوست داری باردار باشی و واسه خاطر بچه خوب بشین😞منم همچنان سنی ندارم هنوز ۱۹ سال ...

دوس داشتم قبلا و خیلی دکتر رفتم 

ولی خب الان نمیدنم دو دلم دوس. ندارم بچه اذیت بسه بعدا😭

اخلاقش دستم اومده ولی مشکلات ربادی دارههمشم بخاطراینه ک بی پدره یه پدر درست نداره بزنه درگوششو تو خو ...

ممکنه تعادل روحی روانی نداشته باشه

منم همسرم دقیقا عین همسره توئه

پنج سال طول کشید تا یاد بگیره درست رفتار کنه

کلی بدبختی کشیدم

فحش بد دهنی کتک و....

یه روز خوب بود یه روز بد پیگیر نشدم فکر کردم مدلشه

الان بعداز هفت سال فهمیدم اختلال افسردگی داره

سه ماه دارو مصرف می‌کنه بدنش جواب نداده

الان دارم فقط به جدایی فکرمیکنم

اینا خونواده هاشون قبول ندارن که تربیتشون درست نیست

و اصلا پشتیبان بچه هامون نیستن 

فقط سیرشون کردن دیگه نه تربیت شدن نه هیچی

این آدمه اختلال دوقطبی داره شوهرمنم همینطوریه یه هفته خوب یه هفته خیییلی بد فهش های زشت همین چیزا که ...

دقیقا میدنم مریضه ب مشکلی داره

اتفاقا جندبار بهش کفتم

میک ن تویی که مشکل داری!!

نمیدنم چطور حدقل یه مشاوره ساده ببرمش

دوس داشتم قبلا و خیلی دکتر رفتم ولی خب الان نمیدنم دو دلم دوس. ندارم بچه اذیت بسه بعدا😭

بچه نیار ازش چقدر ساده ای این وسط بچع میخوای چیکار اگ حامله نبودی ازش جداشو 

دقیقا میدنم مریضه ب مشکلی دارهاتفاقا جندبار بهش کفتممیک ن تویی که مشکل داری!!نمیدنم چطور حدقل یه مشا ...

نمیرن خیالت راحت من یکی دارم به من انگ دیونه زد جلوهمه ول کن بچع جدا شو بدبخت میشی