2777
2789
عنوان

خیانت زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 11534 بازدید | 424 پست
شاید اینم اون امتحان سخت زندگی شماست و الان یا با روح انسانی تون میتونید تصمیم بگیرید یا با نفس شیطا ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون

واسه من دعا کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه همسر فهمیده ای هستین همسر من بود قطعا کارهای نابهنجاری انجام داده بود آفرین به شما ولی خب فکر نکن ...

خدا نکنه اینجور باشه،من چطوری با این درد کنار بیام

پس این جوری که شما می گید این زندگی واسه من تموم شدس،یه بچه دارم که همه ی زندگی منه،همسرمو دوست دارم،ولی این احساس سر در گم که هر لحظه طرف می چرخه داغونم کرده، مجبورم به این زندگی ادامه بدم،اما از تکرار خیانت می ترسم وقتی نمیدونم چرا،  

تو چت هاش ابراز علاقه کرده؟

متاسفانه بله

این چند تا چیزی که نوشته:

خیلی دوست دارم

... برات بمیره،کجایی چرا جواب نمیدی

بهت نیاز دارم بی خبری حالمو خراب می کنه

نمیدونم با دلم چکتر کردی که این همه بی تابتم

تکرار این جملات حالمو بد می کنه

اینا چت های معمولی و بدون احساس نیستن

متاسفانه بلهاین چند تا چیزی که نوشته:خیلی دوست دارم... برات بمیره،کجایی چرا جواب نمیدیبهت نیاز دارم ...

حق داری اگه تصمیم به ادامه زندگی داری باید اینها رو از ذهنت پاک کنی

ببین انقدر بهت بگم زن برای هوس با هیچ احدی دوست نمیشه کمبود روحی روانی حس کرده درک نشده خنده هاش کم ...

هر چی هم باشه باید خیانت کند؟ 

مرد هم اگه خیانت میکرد اگه کمبود روحی داشت قبوله؟

زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

شاید از سر کنجکاوی بوده خودشم الان پشیمونه

شوهر خودتونم خیانت کنه 

میگید از سر کنجکاوی بوده؟

زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

متاسفانه بلهاین چند تا چیزی که نوشته:خیلی دوست دارم... برات بمیره،کجایی چرا جواب نمیدیبهت نیاز دارم ...

ببخشید اما این حجم از صمیمیت نمیتونه توی یک هفته اتفاق بیفته!

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

مشاور خیلی کاربلد اگه میخای شهرام اسلامی حرف ندارهاگر هم پول مشاورشو نداری لااقل پیجشو ببین اگر هم م ...

نه متاسفانه پول انچنانی ندارم

اگه لطف کنید شماره مشاوره خوب بدید ممنون میشم