2777
2789
میشه عکستو بزاری حقیقت رو میگم از رو قیافت

نه نمیتونم ،ببخشید🖤

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرما عزیزم

جاانم چه زیبا

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

قبل حمام یا شب بزن موهات باید تغذیه بشه با آب داغ نشورشون هر روز یکم روعن نارگیل بزن به انگشتات بکش ...

وای مرسی

حتما میرم میخرم

میگم من همیشه موهام بافته است احتمالش هست واسه اینم باشع؟

سه ساله اومدم یه شهر دیگه پوست و موهام از خشکی داغون شدن

همشم نمیدونم چرا موخوره میگیرن هی کوتاه میکنم دوباره همون میشه

چند وقت یبار کوتاه کنم خوبه؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

❤️👍ماشالله

برای پر شدن موها راهکاری بلد هستید؟

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
وای مرسیحتما میرم میخرممیگم من همیشه موهام بافته است احتمالش هست واسه اینم باشع؟سه ساله اومدم یه شهر ...

موهات خشکه موخوره میگیره 

من هر ماه یکی دوسانت خودم قیچی میکنم 

ولی هر ۳ ماه قشنگ میریم مادر و دختر نوک گیری حرفه ای 

کسی ک عکساش واقعی باشه ناراحت نمیشهالبته کسیم با شما نبود چون گفتن اونی ک خیلی خوشگله به خودت گرفتی؟ ...

ناراحتم نشدن من خودمو میشناسم خب

فقط چون یه قسم و به بازی میگیرن ناراحت شدم

دوتا کاربری دارم😎turk💞