2777
2789
عنوان

هدفتون تو زندگی چیه

88 بازدید | 13 پست

من دو تا هدف داشتم که به هردو رسیدم یکی ازدواج خوب یکی هم رشته مورد علاقم 

فکر میکنم بقیه زندگی همش تکراریه کار کن پول درار بچه دار شو بچه هارو بزرگ کن این وسط هم برای سلامتی برو باشگاه  

دلم یک هدفی میخواد که دوباره بهم انگیزه بده و از این یکنواختی بیارم بیرون

میشه تو تاپیک اخرم پست بزارید؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان کار هم داری؟

نه کلی میخوام برم سرکار ولی خوب اونم روزمرگیه 

و اینکه اون حسی رو که به درس و دانشگاه داشتم به کار ندارم فقط بیشتر بخاطر اینکه دستم تو جیب خودم باشه و تو اجتماع باشه میخوام برم 

هدفای شغلیم داشتن مطب ژنتیک یا آزمایشگاه ژنتیکه

هدفای زندگیم شاد زندگی کردن انسان بودن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ب بقیه کمک کنم

انسان خوبی باشم

یه سری چیزایی هست ک بهش مطمئنا‌ میرسم

ولی با پارتنرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

نمیدونم بی هدف شدم به قول شما تکرار

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضامه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

شوهر که دارمنه اتفاقا پول اونقدر برام مهم نیست در حد اینکه حس امنیت کنم وگرنه آرزوهای بلند مالی ندار ...

پول برای اینکه لذت ببری از زندگیت 

حداقل یه سفر خارجه بری دنیارو ببینی 

تفریح کنی...خوب لباس بپوشی خوب غذا بخورید ماشینای خوبی سوار بشی ...خلاصه شاهانه زندگی کنی چون عمر کوتاهه الانم تو سن جونی هستی باید لذت  ببرید دوتاتون چند سال دیگه چشم رو هم بزنید پیر میشد هیچکدوم از این کار هارو نمیتونید انجام بدید جونی سریع میره 

نه کلی میخوام برم سرکار ولی خوب اونم روزمرگیه و اینکه اون حسی رو که به درس و دانشگاه داشتم به کار ن ...

مثلا من هدفم کار می دونی چرا چون فکر میکنم درسی که ازش پول در نیاد هدر دادن وقتم بوده می تونی کار ایده عالتو بزاری هدفت