جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عزیزم فقط پزشک نتخصص معتبره نت رو یه عده بدون تخصص نشستن نوشتن که فقط چارتا چیز شنیدناون دکتری که ...
یه دکتری اینجا هست همه کاره میشه گفت هست
اون بهم میگفت اگه به متن نت بود پس چرا من درس خوندم چند سال نشستم تو این مطب واقعا دکتر خوبیه راست میگه والا من بیچاره شدم وسوسه میشم میخونم خودم نابود میشم
من متوجه این هستم که نگرانی اما باور نکن نگرانیت بیخوده منم گذروندم این مراحل رو که دارم بهت میگم آخ ...
دقیقا الان من اون دورانو میگذرونم نمیدونم چیکار کنم
باید بعد زایمان خودمم برم دکتر چون الان۲۸سالمه اگه نگام کنی مثل۴۵ساله ها میمونم چون انقد به خودم ظلم کردم هرسال یه مریضی پیدا میکنم واسه یکی یه سال درگیر میشم نابود میشم
خواهر منم داره حتی اول گفتن سرطان سی تی اسکن اینا رفت گفتن کیسه پرهیز داره نباید قرص ال دی بخوره و چن تا چیز دیگه چن ساله همونطور مونده دکتر گفته هر یسال برو چکاب اصلا نمیره هم
ان شاءالله آره گلم من باعملش واقعاکناراومدم ترسی ندارم حتی گفتن بعدش چندروزی بیهوشم بازم کناراومدم ف ...
عزیزم شیمی درمانی هم اگه نیاز باشه میکنن مال شما که با دارو کنترل میشه احتمالا نخواد ولی بخوادم چه اشکالی داره بعدش که به شیرینیه سلامتی میرسی لذت بخش میشه
تو اوج جوانی چیا که نمیکشیم قدیما اینطوری نبوده همش بخاطر استرس و ناراحتیه