2777
2789
تقویتیه اگه دکتر خوبیه پس تو کارش دخالت نکن

دکتر خوبیه تو استال اردبیل یدونه فوق تخصص گوارش هست اونم اینه حالا نمیدونم چی میشه ولی حرف اونو فوق تخصص تون و سرطان هم بهم گفت

😔کاش حال و روزمو میدی بااین وضعیت بارداری خطرناک

من متوجه این هستم که نگرانی 

اما باور نکن نگرانیت بیخوده 

منم گذروندم این مراحل رو که دارم بهت میگم 

آخه منم وسواس فکری داشتم و همه رو کلافه کردم خودمو داغون کردم بلانسبت تو مدفوعم نگاه میکردم اینقد تباه بودم 

و میگفتم سرطان روده دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم فقط پزشک نتخصص معتبره نت رو یه عده بدون تخصص نشستن نوشتن که فقط چارتا چیز شنیدناون دکتری که ...

یه دکتری اینجا هست همه کاره میشه گفت هست

اون بهم میگفت اگه به متن نت بود پس چرا من درس خوندم چند سال نشستم تو این مطب واقعا دکتر خوبیه راست میگه والا من بیچاره شدم وسوسه میشم میخونم خودم نابود میشم

حتما با دارو خوب میشی عزیزم چند نفر تو فامیلای ما داشتن البته اونا جراحی کردن خوب شدنیدونه هم خانوم ...

مرسی ان شاءالله ولی بهم گفتن فعلاکنترل میشه تازمانیکه ب چشمام آسیب نزنه نهایتش ۳۰ب بعدبایدعمل کنم آلان ۲۷سالمه

نخواستین بشه دیدین شد   
من متوجه این هستم که نگرانی اما باور نکن نگرانیت بیخوده منم گذروندم این مراحل رو که دارم بهت میگم آخ ...

دقیقا الان من اون دورانو میگذرونم نمیدونم چیکار کنم 

باید بعد زایمان خودمم برم دکتر چون الان۲۸سالمه اگه نگام کنی مثل۴۵ساله ها میمونم چون انقد به خودم ظلم کردم هرسال یه مریضی پیدا میکنم واسه یکی یه سال درگیر میشم نابود میشم

مرسی ان شاءالله ولی بهم گفتن فعلاکنترل میشه تازمانیکه ب چشمام آسیب نزنه نهایتش ۳۰ب بعدبایدعمل کنم آل ...

انشالله عزیزم عمل هم بشی خیالت راحت میشه دیگه برمیدارن 

مغز.کبدم کیستن ۶مادیگه مشخص میشه ک بردارن یان

خواهر منم داره حتی اول گفتن سرطان سی تی اسکن اینا رفت گفتن کیسه پرهیز داره نباید قرص ال دی بخوره و چن تا چیز دیگه چن ساله همونطور مونده دکتر گفته هر یسال برو چکاب اصلا نمیره هم

انشالله عزیزم عمل هم بشی خیالت راحت میشه دیگه برمیدارن

ان شاءالله آره گلم من باعملش واقعاکناراومدم ترسی ندارم حتی گفتن بعدش چندروزی بیهوشم بازم کناراومدم فقط دوس ندارم شیمی درمانی بشم 

نخواستین بشه دیدین شد   
خواهر منم داره حتی اول گفتن سرطان سی تی اسکن اینا رفت گفتن کیسه پرهیز داره نباید قرص ال دی بخوره و چ ...

بمنم  گفت فعلافکرحاملگی ازسرت بیرون کن.فشارخونم نبایدبره بالا.

نخواستین بشه دیدین شد   
ان شاءالله آره گلم من باعملش واقعاکناراومدم ترسی ندارم حتی گفتن بعدش چندروزی بیهوشم بازم کناراومدم ف ...

عزیزم شیمی درمانی هم اگه نیاز باشه میکنن مال شما که با دارو کنترل میشه احتمالا نخواد ولی بخوادم چه اشکالی داره بعدش که به شیرینیه سلامتی میرسی لذت بخش میشه

تو اوج جوانی چیا که نمیکشیم قدیما اینطوری نبوده همش بخاطر استرس و ناراحتیه

بمنم گفت فعلافکرحاملگی ازسرت بیرون کن.فشارخونم نبایدبره بالا.

فعلا سنتم خیلی پایینه بعد که انشالله کامل خوب شدی اقدام میکنی میشه همسنای ما که ازدواج نکردن😍