2777
2789
تو نت همش نوشته وگرنه دو سه تا دکتر نشون دادم گفتن عفونت داره نت دیوونم کرده حالا دوباره میخوام فردا ...

عزیزم اون مطلبی که تو نت هست هیچ مبنای دقیقی نداره

معیار شما فقط و فقط پزشک متخصص باید باشه

نه حرفای بقیه نه نت منبع موثقی نیست

سرطان هزار تا علائن دیگه هم داره

به این راحتیا نیست که تا نوتروفیل بالا باشه بگن سرطان

برای اطمینان خاطر یه فوق تخصص خون ببریدَ

عزیزم الان این عفونت رفته تو خونشدیگه😔ممکنه چیز بدی بشهمهر ماه برده بودم آزمایش عفونت نداشت اونموقع ...

عفونت تو خون عادیه 

ولی اگه پیشرفت کنه طبیعتا میتونه خطرساز بشه 

کلا عفونت هرجا که باشه اگه پیشرفت کنه خطرناک میشه

عفونت معده یا به عبارتی میکروب معده یه چیز عادیه ولی اگه پیشرفت کنه باعث سرطان معده میشه 

پس هرچیزی به خودی خود خطرآفرین نیست 

اگر پیشرفت کنه خطرناکه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرمال ان شاءالله دکترم خیلی تاکیدکرد.نت گردی وتعطیل کنم وتونت ای مریضیم ونگاه نکنم وپرسوجونکنم

واقعا ادمو روانی میکنه من از مریصیه بابام که سرطان داشت و فوت کرد این نتو شروع کردم اونموقع هم منو دیوونه کرده بود الانم بخاطر مریضیه بابام از اون موقع فوبیای سرطان پیدا کردم رو مامانم همسرم دخترم همه حساسم تا کسی جاییش درد میکنه میزنم نت لامصب همشم سرطان میاره دیوونه میشم انقد دکتر میبرمشون

بعضی دکترا دستشون میوفته خیلی اعتقاد دارم به اینعلائم شما چی بود عزیزم؟الان جراحی کردین؟

من پام اول بی حس شدک فک کردن ام اس برای ام اس ام آرای شدم ک توموردیدن نه هنوزجراحی نکردم اگ کنترل نشه جراحی می‌کنن فعلاکنترل شده وبایددارواستفاده کنم من ب دکترم گفتم باجراحی همه چی کنارمیام فقط یراهی جزشیمی درمانی بزاریدبرام گفتن تاجایی ک بشه نمیزارم ب اونجابرسه ولی قولشونمیدم تاواکنش داروها

نخواستین بشه دیدین شد   
عزیزم اون مطلبی که تو نت هست هیچ مبنای دقیقی ندارهمعیار شما فقط و فقط پزشک متخصص باید باشهنه حرفای ب ...

بردم عزیزم یدونه هم ویزیت آنلاین شدم میگن عفونت میکروبی 

خاک توسر من که دلم آروم نمیشه بخاطر چیزایی که تو نت خوندم همش میگم نکنه چیزی هست اینا ندونن اتفاق بدی بیوفته همش متنای نت جلوی چشامه

واقعا ادمو روانی میکنه من از مریصیه بابام که سرطان داشت و فوت کرد این نتو شروع کردم اونموقع هم منو د ...

آره دست خودآدم نیست واقعا.

من ک دوتای دیگه توکبدم دارم روحیموفقط همسرم حفظ کرد.وخانوادم 

نخواستین بشه دیدین شد   
عفونت تو خون عادیه ولی اگه پیشرفت کنه طبیعتا میتونه خطرساز بشه کلا عفونت هرجا که باشه اگه پیشرفت کنه ...

این دکتر خودش هم واسه عفونتش اخه چیزی نداده یا شاید داده من نمیدونم یدونه شربت زینک داده نمیدونم واسه چی

من پام اول بی حس شدک فک کردن ام اس برای ام اس ام آرای شدم ک توموردیدن نه هنوزجراحی نکردم اگ کنترل نش ...

حتما با دارو خوب میشی عزیزم چند نفر تو فامیلای ما داشتن البته اونا جراحی کردن خوب شدن

یدونه هم خانوم هست زن عموی جاریمه نزدیک ۲۰ساله دارو میخوره هیچیش نیس از منم سالمتره 

بردم عزیزم یدونه هم ویزیت آنلاین شدم میگن عفونت میکروبی خاک توسر من که دلم آروم نمیشه بخاطر چیزایی ک ...

نه عزیزم فقط پزشک نتخصص معتبره نت رو یه عده بدون تخصص نشستن نوشتن که فقط چارتا چیز شنیدن

اون دکتری که شما برید هزاران نفر رو ویزیت کرده سوادش رو داره قطعا مطمئنه