2777
2789
عزیزم شیمی درمانی هم اگه نیاز باشه میکنن مال شما که با دارو کنترل میشه احتمالا نخواد ولی بخوادم چه ا ...

اره همش برای استرس الانم‌بهم گفته استرس کنترل نشه بزرگترمیشه.نه خیلی فوبیای شیمی درمانی دارم حتی چندجارفتم باهاشون حرف زدم شایدبتونم کناربیام نمیتونم خیلی سخته اوایل ک بابیماریمم کنارنمیومدم 

نخواستین بشه دیدین شد   
فعلا سنتم خیلی پایینه بعد که انشالله کامل خوب شدی اقدام میکنی میشه همسنای ما که ازدواج نکردن😍

ان شاءالله گلم همسرم میگه ازخودتوسلامتیت ک بهترنیست من بچه نمیخوام فعلا.اولویتم سلامتیت.

واقعاقدیمااگ ینفرازبزرگ خاندان سرطان می‌گرفت اونم ک چندین سال زنده بود الان ک کلاجوون وبچه نمیشناسه سرطان همه گیری شده این مریضی ها

نخواستین بشه دیدین شد   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره همش برای استرس الانم‌بهم گفته استرس کنترل نشه بزرگترمیشه.نه خیلی فوبیای شیمی درمانی دارم حتی چند ...

استرس نداشته باشه

اولش همه چی سخت میشه قبولیش بعد ادم عادت میکنه خداردشکر مال تو هم بادارو کنترل میشه اگه بد بود که بادارو کنترل نمیشد

واسه خودت اهنگ بدار برقص جاهای شاد برو فکرتو آزاد کن 

روحیه خیلی مهمه 

خواهر شوهر خواهرم سرطان سینه داشت سینشو برداشتن انقد روحیه داشت شیمی درمانی هم شد با کلاگیس عروسی میرفت آرایشگاه میرفت میرقصید

یعنی یلار بدون آرایش شیمی درمانی نرفت چند روز پیش جواب سی تی و آزمایشش اومد خداروشکر دکتر گفته هیچی نیست تو بدنش کامل برطرف شده مستقیم رفتن مشهد

انشالله مال شمام به عمل نکشه یبتر که میری دکتر بگه اصلا چیزی به اسم توموز نمیبینم برین پابوس امام رضا🥰😍

ان شاءالله گلم همسرم میگه ازخودتوسلامتیت ک بهترنیست من بچه نمیخوام فعلا.اولویتم سلامتیت.واقعاقدیمااگ ...

بچه رو هروقت بخوای با دارو اینا میشه انشالله اول سلامتی کامل خودتون بعد بچه😍

استرس نداشته باشهاولش همه چی سخت میشه قبولیش بعد ادم عادت میکنه خداردشکر مال تو هم بادارو کنترل میشه ...

ان شاءالله گلم چشم همش میرم امام رضا.مرسی ک روحیه میدی خودتم روحیتوحفظ کن 

نخواستین بشه دیدین شد   
ان شاءالله گلم آره دیگه همیشه چیزای باارزش تاوان داره

دقیقا

عزیزم امروز دخترمو بردم دکتر دوباره آزمایش نوشت عفونتش برطرف شده

کم خونی گرفته وای من چیکار کنم یکیش خوب میشه چیز جدید میاد نکنه به هم ربط داشته باشن

دقیقاعزیزم امروز دخترمو بردم دکتر دوباره آزمایش نوشت عفونتش برطرف شدهکم خونی گرفته وای من چیکار کنم ...

گلم غصه نخور.بهش پسته خام بده خیلی خوبه جیگرگوسفندم ک عالیه سیع کن چیزای مقوی وطبیعی خونسازبدی بهش مثلاگوشت گوسفندوتوشیشه درست کنی براش عدسی‌ خیلی خوبه یه طبیب است ازگوگل شمارش بردارخیلی داروهای خوبی میده اگ نزدیک گنبدنیستی بگوبرات پست کنه 

نخواستین بشه دیدین شد   
گلم غصه نخور.بهش پسته خام بده خیلی خوبه جیگرگوسفندم ک عالیه سیع کن چیزای مقوی وطبیعی خونسازبدی بهش م ...

همه چی میخوره کم و زیاد تازه ۱۲روز پیش آزمایش دادیم اصلا کم خونی نداشت نمیدونم چرا اومده پایین 

زیاد نیومد نیم پایین اومده ولی اون ردیف mcv اینا همشون اومدن پایین

همه چی میخوره کم و زیاد تازه ۱۲روز پیش آزمایش دادیم اصلا کم خونی نداشت نمیدونم چرا اومده پایین زیاد ...

بچس دیگه گلم شایدجذب بدنش کمه اگ مشکلی بودک دکتر میگفت اونم دکتراالان 

نخواستین بشه دیدین شد