2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 43 پست
اخه اون ۳۶ سالشه یعنی واقعا معیارش قیافس ؟ بعدشم خودش از لحاظ تیپ و هیکل افتضاحه باز من اندامم خوبه ...

معیارش هرچی ک هست با شما همخونی نداره شاید اصلا اونم خودش کراش داره رو کسی 🤷🏻‍♀️ خودتو بیشتر از این درگیرش نکن وقتی چندبار گفتی جوابش نه بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من واقا پاکم 😭اون ۳۶ سالشه و مطمعنا بچه نیس که از رو احساسات تصمیم بگیره به نظرت ممکنه منو به خ ...

فدات شم عزیزم اون لیاقتت نداشته ببین گلم پسرا لیاقت ادم پاک معصوم ندارن ادم بی لیاقت تو طلا بزار جلوش باز میره دنبال همون چیز بی ارزش سعی کن به خودت برسی به حدی موفق بشی خودش شرمنده بشه اون بیاد التماست کنه عزیزم نه تو خب

فدات شم عزیزم اون لیاقتت نداشته ببین گلم پسرا لیاقت ادم پاک معصوم ندارن ادم بی لیاقت تو طلا بزار جلو ...

عزیزم یعنی از قیافم خوشش نیومده ؟ آخه میگف حوصله ندارم واقعنم کسی تو زندگیش نیس مطمعنم 

نمیدونم ولی خیلی خودمو خورد کردم خیلی حتی جلوش گریه کردم

واقعا تو دیوونه ای بخدا نمیدونی اون ازت سو استفاده میکنه نکن دختر حیفی تو لیاقتت از این بیشتر هست نکن کاری کن اینقدر خوشبخت بشی اون گریه کنه نه تو 

واقعا تو دیوونه ای بخدا نمیدونی اون ازت سو استفاده میکنه نکن دختر حیفی تو لیاقتت از این بیشتر هست نک ...

به خدا وقتی پا میزارم تو خیابون یه ماشینایی میفتن دنبالم میان بهم پیشنهاد میدن ولی من اصلا نمیبینمشون چون به خاطر اون یه چشم اشکه یه چشم خون

به خدا وقتی پا میزارم تو خیابون یه ماشینایی میفتن دنبالم میان بهم پیشنهاد میدن ولی من اصلا نمیبینمشو ...

اول از هر چیزی به اینا یی که میفتن دنبالت اعتماد نکن اینا اگه ادم های خوبی باشین قصد بدی نداشته باشن میان خاستگاری دوما از اینکه هیچ وقت واسه یه پسر غرور خودتو نشکن بجز شوهرت 

و سوم هم اینکه من که میدونم مثل ماه میمونی 

اول از هر چیزی به اینا یی که میفتن دنبالت اعتماد نکن اینا اگه ادم های خوبی باشین قصد بدی نداشته باشن ...

نه اصلا اعتماد نمیکنم که به خدا میان خاهش میکنن نمیدونم چرا ، اونروز یکی بود میگف من نمیتونم از شما بگذرم میخام بیام خاستگاری منم گفتم نمیشه من شرایط ندارم 

عزیزم من خیلی حالم بده چشام به غیر اون کسیو نمیبینه خدایا یعنی چی میشه سرنوشت من 

نه اصلا اعتماد نمیکنم که به خدا میان خاهش میکنن نمیدونم چرا ، اونروز یکی بود میگف من نمیتونم از شما ...

خوب اگه کیس خوبی بوده دیونه ای رد کردی دیگه 

عاشق کسی باش که اونم بخوادت نه یک طرفه خوشکل خانم