2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 43 پست

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ این افکار نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی اگ منظورت 5میلیونه ک خدایی من الان ب بابام بگم 100 بده نمیده با شوخی رد میده😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

قیافه ک اینروزا اینقد کارای زیبایی و عمل و اینا باب شده همه مثل هم میشن کاری نداره ک 

بی پولی هم ماهی پنج تومن کمه؟! 🤷🏻‍♀️ نمیدونم والا 

کراشت هم تو از اون خوشت اومده اما تو سلیقه اون نبودی هرکی سلیقه و نظری داره یبار گفتی پس زده دیگه نرو اگر نظرش عوض شه خودش میاد

قیافه ک اینروزا اینقد کارای زیبایی و عمل و اینا باب شده همه مثل هم میشن کاری نداره ک بی پولی هم ماهی ...

اخه اون ۳۶ سالشه یعنی واقعا معیارش قیافس ؟ بعدشم خودش از لحاظ تیپ و هیکل افتضاحه باز من اندامم خوبه اون اصلا اندامشم خوب نیس 

واقعا شرمنده میشه ؟ من از ته دل دوسش داشتم و دارم به نظرت یه روزی پشیمون میشه؟

از اینکه مطمئنم شرمنده میشه روز میاد ازت خواهش میکنه که تو ازدواج کردی تازه اینقدر خوشبختی محل بهش نمیزاری

بعدشم گیریم تو راست میگی زشتی بی پولی در حالیکه تو بهترینی خوشگل شجاع مهربونبا حیا و... ولی خب هر چی هستی با حیا هست پاکی عزیزم لیاقت تو از این بیشتره یکی که قدرتو بدونه دنیاش باشی 

از اینکه مطمئنم شرمنده میشه روز میاد ازت خواهش میکنه که تو ازدواج کردی تازه اینقدر خوشبختی محل بهش ن ...

آره من واقا پاکم 😭

اون ۳۶ سالشه و مطمعنا بچه نیس که از رو احساسات تصمیم بگیره به نظرت ممکنه منو به خاطر قیافم رد کرده باشه؟ اینم بگم خودش از لحاظ تیپ و قیافه افتضاحه 

۵ میلیون؟🥲

به من ۱ میلیون میدن اونم با منت.

تازه فرق هم بینمون میذارن، به خواهرام ۱.۵ میلیون میدن 🥲💔

نمی‌خوام با گفتن اینا درد تو رو کوچیک کنم و از دردای خودمون بگم، فقط می‌خوام بگم خانوادت از لحاظ مالی خوب هم میدن❤️ شاکر باش گلم💚