2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145680 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار دیگه میزارید؟بنظر من به هیچ وجه منتظر جلو اومدن بچتون نباشید شما درسته مجبور بودید ولی بهرحال ا ...

خب منم همین کارو دارم میکنم خودم‌پیشقدم شدم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب اختلاف سنی مهم نیست فقط حواست باشه کسی تو زندگیش نباشه

خب ازهمین میترسم که بخاطر رسوم قبول کنه ولی دل یه دخترخانومی بشکنه اهش پشت سرش باشه خودش کس دیگه ای رو دوس داشته باشه فعلا۴ماه تا سال همسرم مونده امیدوارم خدا خودش همه چیو درست کنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اگه با شماره تلفن باز کرده باشه طرف دو شماره آخر همراهش نمایش داده میشه اگه بخوای بری تو پیجش

سلام عزیزم دیشب تا حالا خبری نشده دخترت دیگه عکس العملی نشون نداده هی فکرم پیشته الهی دلت روشن بشه

هیچکس نمیتونه به زور بچه کسیو بگیره مملکت قانون داره

اگه منظورت منم قانونی اقدام نکردم چون برادرشوهرم دم کلفت بود و همه باهاش بودن و بینتیجه بود از این طرفم خانوادم زیر بار مسئولیت دوتا بچه نرفتن چون خودم ۲۱ سالمم بود شرایط زندگی مستقلو نداشتم نه پول داشتم نه اختیار 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تو روخدا به هیییییچ وجه راضی نشی باهاش ازدواج کنی با خونوادت صحبت کن گریه و زتری کن بگو هوامو داشته ...

مشکل اینجانیس مشکل اینه که خونوادم میگن به هیچ وجه نباید بعدسال شوهرت مجرد بمونی باید ازدواج کنی و فرهنگ اینجاهم یه جوریه که به هیچ عنوان منیذارن مستقل شم به هیچ عنوان حتی بمیرمم و هیچ مردغریبه ای بچمو قبول نمیکنه هیچکس قبولش نمیکنه باید خودم بچمو تحویل بدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مشکل اینجانیس مشکل اینه که خونوادم میگن به هیچ وجه نباید بعدسال شوهرت مجرد بمونی باید ازدواج کنی و ف ...

مث من به بن بست خوردی گاهی وقتها هیچ راهی واسه آدم نمیمونه عزیز دلمممم 

اسی شرایطم مثله تو از سه سالگی پسرم ندیدم الان هفت سال میگذره

عزیزمممم اگه شرایط داری و نزدیکته هر چند وقت ی بار برو دیدنش نزار مث من بعد ۱۷ سال که اینقدر سخت بشه اوضاع برات 

مث همیشه دیررررررر رسیدمممممم 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍