2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145526 بازدید | 875 پست
خانما یه سوال دارم ربطی به این تاپیک نداره ولی خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم و به خاطر همین میخوام ...

نه درست بود منم اگه ۹ سال پیش یکی مثل شما محکم و قاطع راهنماییم میکرد شاید دست به اون اشتباه نمیزدم...سقط عمدی اشتباهه اشتباه🖤🥺

عزیزم شرایطت تقریبا مشابه منه با این تفاوت که منو به زور مجبور کردن زن برادرشوهرم بشم میگفتن ناموس م ...

فداتشم عزیزم منم بخاطر پسرم مجبورم این شرطو قبول کنم مگراینکه برادرشوهرم قبول نکنه البته برادرشوهرم مجرده و پسر بدی نیس ولی فقط ۳سال ازم کوچیکتره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما یه سوال دارم ربطی به این تاپیک نداره ولی خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم و به خاطر همین میخوام ...

نه عزیزم تو فقط نطرتو گفتی هیچ زن احمقی به خاطر لج با ی کاربر مجازی نمیاد همچین تصمیم مهمیو بگیره خودتو سرزنش نکن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یه فیلمی بود شهاب حسینی  وزنش از هم جدا شدن مادره دخترو ول کرده بود رفته بود خارج بعد اومده بود به صورت ناشناس با دخترش دوست شده بود تو هم اون مدلی میرفتی جلو 

البته حقیقتا من تو اون فیلمه از اون زنه بدم اومد گفتم اگه دست اخر دوباره شهاب حسینی زنه رو بگیره دیگه از شهاب حسینی خوشم نمیاد که خوشبختانه نگرفتش ورفت خارج دوباره 😅

فداتشم عزیزم منم بخاطر پسرم مجبورم این شرطو قبول کنم مگراینکه برادرشوهرم قبول نکنه البته برادرشوهرم ...

خب اختلاف سنی مهم نیست فقط حواست باشه کسی تو زندگیش نباشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نظرت محترم ولی من خودم اگه مادرم باهم اختلاف فرهنگی زیادم داشت باز دوستش داشتم دیگه به قول بعضی از ک ...

منم با شما موافقم اتفاقا داخل خانواده خودم همچین چیزی هست که عقاید متفاوته ولی علاقه زیاد هست و ربطی نداره ولی بچه های شما پیش شما بزرگ نشدن احتمالا چیز خوبی هم از شما نشنیدن انشاالله که خدا کمکتون کنه هرچه زودتر مشکلات حل بشه

خب قانونی بله ولی اگه بتونم قانونی بگیرم!

تو روخدا به هیییییچ وجه راضی نشی باهاش ازدواج کنی با خونوادت صحبت کن گریه و زتری کن بگو هوامو داشته باشین بچم رو پیش خودم نگه دارم...بگو یه خورده بزرگتر شد میرم کار میکنم که خرجش رو در بیارم  و سربار شما نباشیم ...ببین اونا اگه بیان به زور هم بچت رو بگیرن شما میتونی بری دادگاه شکایت کنی و میفرستن کلانتری میری با مامور  بچه رو از دم خونشون میگیری...اصلا کار خاصی نمیخواد

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یه فیلمی بود شهاب حسینی وزنش از هم جدا شدن مادره دخترو ول کرده بود رفته بود خارج بعد اومده بود به ص ...

دخترم ازم دوره اون جنوب کشوره من غربم ۶۰۰ کیلومتر فاصله داریم با هم 

خانوما پیج فیک رو هیچ جوره نمیشه فهمید کیه؟

اگه با شماره تلفن باز کرده باشه طرف دو شماره آخر همراهش نمایش داده میشه اگه بخوای بری تو پیجش

منم با شما موافقم اتفاقا داخل خانواده خودم همچین چیزی هست که عقاید متفاوته ولی علاقه زیاد هست و ربطی ...

مرسی