2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145679 بازدید | 875 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم از طریق عمه اش یه روز که فرصتش پیش اومد حضوری ببینش.باب صحبت رو باهاش باز کن ببین بهت چی میگ ...

نه اگه نخواد اصرار نمیکنم خب اون دیگه۱۹ سالشه خودش باید تصمیم بگیره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

گلم ازدستم ناراحت نشو ولی بنظرم از بچه هات دست بکش بخدا خودمم تصمیم گرفتم یه روزی اگه خاستم برم وبچمو بهم ندن هیچوق سراغشو نگیرم ن اینکه بد باشم ولی خب بچه دچاردوگانگی میشع نابودمیشه ازبین میره خودم به شخصع هیچوق همچین مادریو قبول نمیکنم و واقعاهم اگه باپسرم همچین کاری کنم انت#ظارندارم هیچوق قبولم کنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

به نظر من کار خوبی کردی بهش پیام دادی

تو که از جزییات زندگیش خبر نداری شاید اونم دوست داشته باشه شمارو تو زندگیش داشته باشه

ترو خدا عکست و بذار اسی

گلم ازدستم ناراحت نشو ولی بنظرم از بچه هات دست بکش بخدا خودمم تصمیم گرفتم یه روزی اگه خاستم برم وبچم ...

بچه های من بزرگن عزیزم ۱۹ سالشونه تصمیمو گذاشتم به عهده خودشون من فقط میخوام ی راه ارتباطی باهاشون پیدا کنم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

گلم ازدستم ناراحت نشو ولی بنظرم از بچه هات دست بکش بخدا خودمم تصمیم گرفتم یه روزی اگه خاستم برم وبچم ...

خب این تفکر شما خیلی غلطه

تفکر صفر و صدیه 

یه مادر میتونه جدا باشه ولی حامی بچش هم باشه

حتی کم

این چه فکریه که اگر طلاق گرفتم قید بچه رو هم بزنم؟؟؟؟

این حرفا رو با چه عقلی میگین واقعا؟؟؟؟؟؟

حالا استار تر شرایطش فرق داشته

سلام عزیزم یه خواهش خواهرانه

الان تو این موقعیت که شما می خواهید دخترتون را ببیتید چون دختر گلت هم عروس عمش اونا هزارو یک دلیل می ارن که شما می خواهید زندگیش را خراب کنید 

زمان بدین اون خودش حتما سراغ شما می اد فقط زمان بدین

سخت برای یک مادر درکتون می کنم

دو سه مورد دیدم که تو این زمانها اومدن سراغ بجه ها کار را بدتر کردن

شما زمان بده دخترت حتما سراغت می اد

بچه های من بزرگن عزیزم ۱۹ سالشونه تصمیمو گذاشتم به عهده خودشون من فقط میخوام ی راه ارتباطی باهاشون پ ...

میدونم ومیشناسم خودمم پسرم دارم وهمسرم ازدنیارفته احتمال اینکه بچمو بگیرن۹۹درصده ولی خب اگه گرفتن هیچوق سراغشو نمیگیرم بذار اصلن منونشناسه وقتی نتونستم توهیچ لخظه ای کنارش باشم ن وقتی میرف مدرسه ن وقتی مادرشو خاستن وقتی بزرگ شد دیگه به دردش نمیخورم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بچه های من بزرگن عزیزم ۱۹ سالشونه تصمیمو گذاشتم به عهده خودشون من فقط میخوام ی راه ارتباطی باهاشون پ ...

استار تر خیلی از حرفایی که بهت میزنن بی پایه و اساسه

لطفا دلسرد نشو

ولی محتاط باش و زمان بده

یه متن برای دخترت بنویس و براش ارسال 

حرفای دلت و بزن 

از شرایط بدی که داشتی بگو

و بگو علت اینکه بهد اینهمه سال رفتی سراغش اینه که خودشون بزرگ شدن و دیگه تحت اختیار عموشون نیستن

ولی حتما بهش بگو به کسی چیزی نگه