2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145778 بازدید | 875 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهره دلنشینی دارید ولی کاش مدل ابروها و موهاتونو درست کنید خیلی زیباتربنظر میاید اینجوری

ممنونم دیگه ابروهامو متاسفانه میکرو بلیدینگ کردم چند سال پیش نمیشه کاریش کرد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بنظرم شما با این کارات داری گند میزنی به همه ی روابط. هم خودتونو همسرتون هم دخترت و خانواده ش. شما قبلا یک تصمیمی گرفتی قول هم دادی که دیگه سراغ بچه هات نری. نمیخوام خدایی نکرده ناراحتت کنم ولی واقعیت اینه که شما تو اوج زمانی که بچه ها به مادر احتیاج داشتن ترکشون کردی اونا بحران هارو گذروندن الان بزرگ شدن به آرامش رسیدن شرایط رو پذیرفتن دخترت میخواد ازدواج کنه حالا دوباره با اومدنت همه چیز ممکنه به هم بریزه. همونطور که اینهمه سال تونستی تحمل کنی از این به بعد هم بزار همینطور بگذره هم برای زندگی خودت بهتره هم برای دوقلوهات. شوهرت شما رو با وجود ازدواج قبلی و زایمان پذیرفته واقعا الان درست نیست با داشتن زندگی جدید و بچه دوباره برین نبش قبر کنین. بزار دوقلوهات هم آرامششون به هم نریزه واقعیت اینه که شما اگر هم بری سراغشون هیچ وقت رابطه ی عادی نخواهید داشت ممکنه اونا کینه از شما داشته باشن قطعا زن عمو یا مادربزرگشون جای خالی شما رو پر کردن براشون

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
عزیزم من اونروز تاپیکتون بودم ازشدت گریه نتونستم کامنت بزارم براتون گناه داره دخترتون توروزایی که به ...

عزیزممم چه مهربون و احساساتی 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خدا روشکر بلاخره اسی رو دیدم همزمان با عکس خودم😂

سعادت نداشتم متاسفانه ببینم روی ماهتو 

میشه بپرسم دلیل جدایی رو...و چرا نزاشتن بچه هاتون رو ببینید🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم بارها توضیح دادم توی تاپیکای قبلی هست تمایل داشتی بخون

خانواده شوهرت بچه هاتو ازت گرفتند ؟چرا از عموشون جدا شدی

بله بعد جدایی ندادن البته خودمم شرایط نگهداری نداشتم پدرم قبول نکرد بیارمشون با خودم

دیدم‌.یا اینکه براش عجیبه یهویی عکس فرستادین‌. یا اینکه شناخته‌... ولی به بنظرم اگه شناخته بود چتو ا ...

قبلا هم عکسمو دیده صد درصد شناخته گلم توی این عکس خیلی شبیه خودشم 

برای منم عجیبهخیلی اطلاعات دادنحتی یادمه گفتن خانم نامزد سابقش پیداش کردهپس چطوری اونی که این همه می ...

عزیزم برام مهم نیست فرض بر اینکه پیدام کرده میخواد چه غلطی کنه ؟هویتشو که فاش نکردم یا اسم و فامیلشو که نگفتم که زورش بیاد اتفاقا بزار بفهمه و نظرات بقیه خانوما رو بخونه و به خودش بیاد که چقدر پلیده ...درمورد خانم نامزد سابقم هم متاسفانه اشتباه کردم اون خانم همسر نامزد سابقم نیست فقط داستانهامون شبیه بود و توی خصوصی صحبت کردیم و من ازش معذرت خواهی کردم فک نکنم اینجا به راحتی بشه کسیو پیدا کرد البته خودم یکی از اقواممو پیدا کردم 

مادرم و هزار و یک‌مشکل تاپیکام هست ولی تو بچه هاتو زمانی و کوچیک بودن بهت نیاز داشتن رهاکردی مادری ر ...

عزیزم در جریان مشکلات و سختی هایی که من کشیدم نیستی وگرنه حالا که مادری خوب درک میکنی که هیچ مادری به راحتی دست از جگر گوشه هاش نمیکشه 

عزیزم در جریان مشکلات و سختی هایی که من کشیدم نیستی وگرنه حالا که مادری خوب درک میکنی که هیچ مادری ب ...

به نظرم خوب کردی پیام دادی...شاید اونم تمایل به ارتباط داشته باشه...انشالله فرصت پیش بیاد که براش بگی عموش چقدر عذابت داده و مجبور شدی بری 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤