جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هروقت تونستید رها کنی بهش میرسی . منم خیلی دنبال ازدواج بودم . خواستگارم داشتم ولی جور نمیشد و تا اینکه رفتم و دغدغه مو گذاشتم روی مسائل دیگه ای چن وقت بعدش شوهرم اومد خواستگاریم
خب سنم داره میره بالا. هرچیزی زمانش قشنگه اون موقعی که ادم ذوقشو داره. مثلا ۳۵ سالگی دیگه برا من ارز ...
گور بابای کنایه های مردم یکی 20 سالگی ازدواج میکنه 30 سالگی جدا میشه یکی 40 سالگی بچه میاره به خدا هیچ قاعده و قانونی نداره . این چیزا دست ما نیست که بگیم چرا هرچی دعا میکنم نمیشه . عین اینه که بگیم چرا هرچی دعا میکنیم فلانی نمیمیره اینا زمان بندی های خداست . فردا رو کی دیده ؟ من میگم ذهنت رو آروم کن که راحت تر بگذره مطمئن باش زمان بندی خدا دقیقه
ببین سرکار میری؟ اونجا مثلا ادم کیس میبینه یا باشگاه یه خانومی بود واسه پسرش دنبال خانوم خوب بود، سمت ضرابخونه میرفتم اون موقع، پسرش هم میومد دنبالش واقعا اقا به نظر میومد خلاصه ادم باید بیرون باشه