2777
2789

خیلیااینجوری ان ،دوروبر منم اینجوری ان😔

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال کار اینه که نمیپذیری اونی که خدا بخواد به وقت خودش میفرسته بی تابی میکنی و هر روز چشم انتظاری

حتما شرایطمون جوریه ک میبایست ازدواج کنیم و ازجاهای دیگ تحت فشاریم.. وگرنه ماهم دوست داریم مجردی و راحتی 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اشکال کار اینه که نمیپذیری اونی که خدا بخواد به وقت خودش میفرسته بی تابی میکنی و هر روز چشم انتظاری

خب سنم داره میره بالا. هرچیزی زمانش قشنگه اون موقعی که ادم ذوقشو داره. مثلا ۳۵ سالگی دیگه برا من ارزش نداره. تحمل کنایه و نگاه های بقیه هم سخته خب

با بی تابی این اتفاق زودتر میفته ./؟

دست خودمون نیست عزیزم.

دور ازجان مادربزرگم صد سالش بود..

میشه بگم گریه نکنم  این دیگ پیر بود..

یا پدرم ک فوت کرد،بگم  چرا گریه کنم بر نمگرده ، ..

دست خودمون نیست عزیزم خیییلی موقعیت و شرایط،بدی داریم ، خداکنه هیچ دختری چشم انتظارنشه

خب سنم داره میره بالا. هرچیزی زمانش قشنگه اون موقعی که ادم ذوقشو داره. مثلا ۳۵ سالگی دیگه برا من ارز ...

گور بابای کنایه های مردم یکی 20 سالگی ازدواج میکنه 30 سالگی جدا میشه یکی 40 سالگی بچه میاره به خدا هیچ قاعده و قانونی نداره . این چیزا دست ما نیست که بگیم چرا هرچی دعا میکنم نمیشه . عین اینه که بگیم چرا هرچی دعا میکنیم فلانی نمیمیره اینا زمان بندی های خداست . فردا رو کی دیده ؟ من میگم ذهنت رو آروم کن که راحت تر بگذره مطمئن باش زمان بندی خدا دقیقه

هروقت تونستید رها کنی بهش میرسی . منم خیلی دنبال ازدواج بودم . خواستگارم داشتم ولی جور نمیشد و تا ای ...

فامیل بود؟

ببین سرکار میری؟ اونجا مثلا ادم کیس میبینه یا باشگاه یه خانومی بود واسه پسرش دنبال خانوم خوب بود، سمت ضرابخونه میرفتم اون موقع،  پسرش هم میومد دنبالش واقعا اقا به نظر میومد خلاصه ادم باید بیرون باشه