2777
2789
عنوان

نه نفر برای تولد ضایعس🥲

146 بازدید | 29 پست

نخواستم فامیل بگمم چون هم زیادن هم حرف میزنن پشت سر

۸ تا دوستامن ک دوتاشونم حدودا ۱۰ سالشونه بچن

بقیه رنج ۲۰ تا ۲۵

حس میکنم زیادی هزینه کردم برای ۸ نقر

استند اجاره کردم و.... خسلیی ناراحتم ۸ نفر ضایع نیست خیلی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بدبخت ک ۵ نفر دعوت کردم و  رزرو رستوران گرفتم خدا تومن چی بگم😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

انقدر هزینه کردی فامیل هم بگو تا چششون دربیاد 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

ادرس بده ماعم بیایم :)

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

منم بیام؟

ای بابا اقای بروسلی شما بفرما صف فعلا پول خرما جمع نشده😒😂😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اونجوری باید ۲۰ تومن دیگ هزینه کنم🍂😐😐😐

وا چرا ۲۰ تومن؟الان چقدر هزینه کردی؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
قدمتون رو چشم

نه دیگه نشد ادرس بده منو بروسلی بیایم 

من ۲۵ تولدمه یه کیک فقط می‌خریم با شوهرم میریم کافه 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا