2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145855 بازدید | 875 پست
اره این خصلتش به خودم رفته خخخ

ببین یه چیزی بگم پسر عمو بچه طلاق بود ومتاسفانه مادرشو تا ۱۸ سالگی ندیده بود وقتی هم که دید خیلی نیاز مادری داشت ولی متاسفانه خیلی دیر شده بود و فاصله یه عمر بینشون بود خیلی باید تلاش کنی حالا حالا ها کار داری ،ببخشید که اینقدر رک گفتم

میشه بپرسم دلیل جدایی رو...و چرا نزاشتن بچه هاتون رو ببینید🙏🙏🙏🙏🙏🙏

تو تاپیکهاشون هست کامل .. بنده خدا اسی خیلی توضیح داده همیشه .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه ک فعلا بلاک نکرده ب نظرم چون حوزوی هس پس احترام و حرمت مادر رو نگه میداره باهات مودبانه و محترم ...

بله خیلی ازش تعریف میکنن میگن خیلی دختر خوب و مهربونیه خصوصا که فقه و اخلاق خونده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همه بهم میگن اینو بدبختی زیاد کشیدم عزیزم نمیشه پنهانشون کرد دیگه

ان شالله  از این به بع انقدرد خوشحال باشی و حال دلت خوب باشه ک این غم از چشماتون بره

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
عزیزم من اونروز تاپیکتون بودم ازشدت گریه نتونستم کامنت بزارم براتون گناه داره دخترتون توروزایی که به ...

ولی من مخالفم اگه عموعه بلایی سرخودش یاخونواده جدیدش آورد اونوقت چی داره بهشون هشدارمیده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بنظرم شناخته تو رو این استیکر هم ینی حالم گرفته شد فقط بلاکت نکرده ینی تمایل منت کشی داره ازت تمایل داره ک بیشتر اصرار کنی و توضیح بدید و گرنه اگه تمایل نداشت در جا بلاکت میکرد

چهره دلنشینی دارید ولی کاش مدل ابروها و موهاتونو درست کنید خیلی زیباتربنظر میاید اینجوری 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین یه چیزی بگم پسر عمو بچه طلاق بود ومتاسفانه مادرشو تا ۱۸ سالگی ندیده بود وقتی هم که دید خیلی نیا ...

نه ناراحت نمیشم منطقی میگی عزیزم درسته راه سختی در پیش دارم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ولی من مخالفم اگه عموعه بلایی سرخودش یاخونواده جدیدش آورد اونوقت چی داره بهشون هشدارمیده

عزمزم تاالانم اشتباه کرده سمتش نرفته اون دختر گناه داره عموشم هیچ غلطی نمی تونه بکنه فقط یه تهدیده شهر هرت نیست 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام