2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145855 بازدید | 875 پست
فکرشم نمیکردم این باشی فک میکردم یه زن سروساده ای

ساده ام عزیزم از روی ظاهر قضاوت نکن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اونجایی ک خودش بالا نوشته معرفی نکنی و مزاحم باشی بلاکت می کنم 

اگه بلاکتون نکرده یعنی از شما بدش نمیاد و دوست داره بحثو ادامه بده فقط انگاری از دستتون ناراحته با اون استیکری ک گذاشته

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بنظرم همه تلاشتو بکن واز طریق عمه شون هم پیش برو دخترت خیلی سفت و سخته

اره این خصلتش به خودم رفته خخخ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

گذشته ها گذشته هرچند من تقصیری نداشتم مهم از این به بعده عزیزم که فرصت جبران بدن

عزیزم من اونروز تاپیکتون بودم ازشدت گریه نتونستم کامنت بزارم براتون گناه داره دخترتون توروزایی که بهتون احتیاج داشت نبودین حداقل بعداین باشین حتی اگه پس.تون زد هزاران باره سعی کنین تاموفق بشین

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اخی عزیزم راستش دخترتون نمیدونست چی بگه 

بنظرم تو یه لحظه شوک و  عصبانیت و ناراحتی و اینجور حسها بهش هجوم اوردن .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم برداشت من اینه که شناخته و جا خورده از اینکه پیداش کردین و بهش پیام دادین‌. بذار یه مدت بگذره و بعد دوباره بهش پیام بده. انشالا بپذیرت🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اسی چقدر تو چشمات غمه

همه بهم میگن اینو بدبختی زیاد کشیدم عزیزم نمیشه پنهانشون کرد دیگه 

ساده ام عزیزم از روی ظاهر قضاوت نکن

خب ببین توجامعه ماعرف چیز دیگه ایه 

واگه خانواده همسرتون مذهبین این رفتار خیلی طبیعیه بینشون خدامیدونه چه چیزایی که پشت سرت نگفتن پیش بچهات 

واگه بچهات  اینجوری ببیننت مهر تایید میشه روهمه ی حرفاشون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫