2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145854 بازدید | 875 پست
اگه دنبالت بیام چجوری اسیر میشم🤭

😂😂 یعنی مثلا شیفته م میشید و وابسته خخ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صلوات فرستادم براتون میشه شمام برا مشکل من دعا کنید

چشم عزیزم انشالله هر چی که هست مشکلتون برطرف بشه ♥️♥️

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
چرا من همش دلم میخواست ببینمشحتی اگه علاقه هم نبوداز کنجکاوی میخواستم ببینمش

گذاشتم به خدا پدرم دراومد آپلود نمیشد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من حس این ایموجیو اینجور گرفتم که یعنی خوششنیومد ازعکس یااینکه بنظرش همه چیز مسخرس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم امیدوارم موفق باشی و جداییتون به خوشی تموم شه ولی اگه میخوای به قلب دخترت نفوذ کنی سعی کن روحیاتش رو بشناسی و بهشون شبیه بشی تا بفهمی چ‌ه زمانی میتونی بهش نزدیک شی و چطوری

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...