2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145926 بازدید | 875 پست
اسی غیر اونا از شوهر بعدی بچه داری بازم ؟

۲ تا داره دختر و پسر 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی نمیزاری؟

عزیزم خیلی دارم سعی میکنم به خدا آپلود نمیشه بزار ی بار دیگه امتحان کنم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عکس نذاشتید که 🥲 خیلی دوست داشتم ببینمتون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسکرین بگیر بزار عزیزم راحت آپلود میشه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
عزیزم خیلی دارم سعی میکنم به خدا آپلود نمیشه بزار ی بار دیگه امتحان کنم

ی بار دیگه از عکس اسکرین شات بگیر 

حجمش کمتر شه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

رو حالت هواپیما بزنید و دوباره برش دارید .. تا نت بهتر شه

ان شاءالله خوشبخت شی

قربونت برم . سالها طول کشید خودمو پیدا کنم با زندگیم کنار بیام و البته همسرم صبوری کرد الان یه بچه دارم خوشبختم ولی خیلی سخت بهش غلبه کردم ...

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...