2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بچه نامشروع داشته باشه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 79 پست

راستیش من با اینکه خیلی خیلی حساسم و شاید خودکشی کنم همسرم خیانت کنه 

اما اگه مال قبل ازدواج باشه نگهش میدارم

اینو منی میگم که  به یه رابطه کوچیک قبل ازدواج همسرم فک میکنم زارمیزنم

وکیلم...❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما اعصاب ما بازی می کنه نصف شبی.

والا به خدا من اینجور آدمای بی مسولیت رو میبینم خیلی اعصابم به هم میریزه دوست دارم خفشون کنم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

ببخش لازم نیست اعدامش کنید

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خب من نظر شخصیمو گفتم و واقعانم تو شرایط می‌بودم اینکارو میکردم.اون بجه ک گناهی نکرده این وسط. از او ...

کلا آدم فداکاری به نظر میرسین ☺️❤️

موفق باشید

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

خب بجه این وسط جه گناهی کرده بینه دوتا آدمه بی وجدان قرار گرفته ک گذاشتن پرورشگاه.من ب شخصه نمیتونم ...

اون مادر اشغاله 

دقیقا باید بیشتر این حس رو داشته باشه 

معلوم نیست دل نداره وجدان نداره کدوم قبرستون رفته 

معجزه شکر گزاری...