اگه بفهمين شوهرتون از قبل ازدواج با شما يك بچه نامشروع داره و بچه هم گذاشته پرورشگاه چيكار ميكنيد ؟ و تازه شما متوجه بشين و شوهرتون اصلا به شما نگفته باشه
میگم بازم مگه نمیدونه بچه بوجود آورده ؟ یا کجا هست اصلا ؟شاید خودشو به کوچه علی چپ زده همچین چیزی می ...
انگاري اين خانم وقتي باردار بود بخاطر اينكه اين اقا باهاش ازدواج كنه بچه رو سقط نكرد بعد بدنيا اومدن بچه مرده قبول نكرد و بهش پول داد كه بيخيال شه بچه و هم بذاره پرورشگاه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انگاري اين خانم وقتي باردار بود بخاطر اينكه اين اقا باهاش ازدواج كنه بچه رو سقط نكرد بعد بدنيا اومدن ...
من جای همسرش بودم میگم اون بچه پیدا کن.آهش میگیرتت حداقل یکاری واسش کنه. ای خدا ادم چی بگه.
عمه شوهرم بچه از پرورشگاه اوردن بزرگ کردن میگفت پدرومادرش باهم نساختن طلاق گرفتن هیچکدوم این بچه رو برنداشته بردنش گذاشتنش پرورشگاه .گفتم مادرش چه دلی داشته ای خدا