2777
2789
عنوان

مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 165 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بچه بودم تو محلمون یه دکتر بود خیلی کارش درست بود بعد مرگش چند سال بعد فهمیدیم اصلا مدرک نداشته😂

دستاش شفا بخش بود 😂

یادمه بچه بودم یه دکتر تو شهرمون بود می‌گفتن دستاش شفاست اونم مشخص شد اصلا سواد نداشت

میشه اعتماد کنی ؟ خوبت میکنم🥲🎀

خدا نکنه که کارم ب دکتر بکشه ولی جدای از شوخی دکترای قدیمی خیلی کار بلدن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میشه منابع و کلاسایی که استفاده کردی رو بگی؟

زیست فرهمند نیا شدیدا پیشنهادی

شیمی بیشتر خودخوان ولی هادیان فرد هم دوست داشتم

ریاضی کرمی

فیزیک حاتم خانی 

ریاضی: آیکیو 

زیست : پینوکیو .. خیلی سبز ... آیکیو دوازدهم

شیمی : مبتکران و مسائل خیلی سبز 

فیزیک : نردبام عشقممم و نشرالگو و سه سطحی قلم

آزمونا : قلمچی ماز زیستاز  آرمان جامع

همین

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من ده ساله میرم دکتر میگم داروهامو چی بنویسه تازه خود دکتر متعجب میشه که فلان داذو هم میتونه تاثیر د ...

واییی دقیقا شوهر منم همینه برا خودش و من ک میریم دکتر خودش میگه چی بنویسه و چی نمیخواد و..😂

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
دستت درد نکنه😄😄😄داروخونه ها آلپرازولام و آرام بخش نمیدن میگن نسخه پزشکککک درحالیکه من میخواممم

۶ سال میتونی وایسی درسم تموم شه 🥲🥲🥲😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عزیزم شما حالا ترم یک هستی ان شاءالله جز بهترینها باشی 

من مادرمو بردم بیمارستان برا عمل دیسک کمر، عکس مادرمو دادم به پزشکی که داشت تخصص مغز و اعصاب میگرفت دانشجو بود ، عکس مادرمو سر و ته گرفته بود ازش گرفتم درستش کردم دادم دستش، عصبانی شد  

خدایا شکرتتتتتتت 
معلما سخت معلم میشدن؟ اونموقع با دیپلم قبول میکردن که تدریس کنه یه نفر الان شرایط کنکور خیلی سخته

شرایط کنکور سخته؟؟؟😳😳😳عزیزم الان ی عالمه رشته بدون کنکور هست روزی هزارتا پیام برام میاد با عنوان مدرک دکتری فقط با فلان مبلغ اون موقع اصلأ چیزی ب عنوان رشته و دانشگاه بدون کنکور نبود بدشم کی گفته با دیپلم معلم میشدن؟؟؟؟

ببین من دوماهه دانشگاه میرم هنوز خبولی این ضعیف شدن علمو قبول دارمکنکوریا یه اشکالات درسی میفرستن پی ...

باورت نمیشه من رفتم ریتینر دندونمو چسبوندم 

کاری که الان نزدیک سه ساله انجام میدم 

اصلا پنج دقیقه وقت نمیبره این دفعه رفتم کلینیک بعد دانشجو بودن و سن پایین یکیشون که گفت من بلد نیستم اون یکی دقیقا چهل دقیقه ور رفت تا انجام داد الان از اون روز دندون من درد میکنه یعنی دارم خودمو و دکترم شاخ درمیاریم 

چن مدت پیش رفتم دکتر براش گفتم که چمه بعد زل زد بهم گفت حالا برات چی بنویسم؟

😂😂😂😂😂

حالا مامانم من چهارشنبه رفته دکتر دکتره داره سونوگرافیشو نگاه میکنه بهش میگه عالی هستین‌ .مامانم بهش گفت با دقت ببین سرطان چیزی ندارن ببین با دقت

دکتره گفت نه خوبین خدانکنه‌ این بیماری رو برای کسی نیاره‌

مامانم هعی اصرار داشت که نه شما یه نگاه دیگه کامل بکن‌..

دکتره بهش گفت خودت نگاه کن بگو به من حتما شما بیشتر سرت میشه😂دارم میگم سالمی سرطان چیه