2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست
اینجوری نمیشه ی نظر سنجی بزن اکثریت اگه گفتن بربخوره که بربخوره دیگه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من با اینکه مادرشوهره ولی هر سری عقب میشینه زنداداشم اصرار که بیا جلو مامانم قبول نمیکنه

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
درضمن الهی بابت حرفت که گفتی عکس پروفت روز خوش نبینی

چرا انقد کشش میدید😐چی به شما میرسه اصلا مسئله مربوط به حال ایشون یه نظر دادید خوب و بد دیگه هی کش ندید ک تهش دعواتون بشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
مادرش بزرگش کرد یه بار حق جلو نشستن رو نداره؟؟؟

منتی نیست 

بره صندلی جلو ماشین شوهرش بشینه 

شما مادرهای ایرانی پدرمارو دراوردین هی بزرگ کردیم بزرگ کردیم 

نمیکردین

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
نه مدال طلا نمیدن اما وقتی بی ادبی بود تند تند رفت جلو‌ نشست دیگه بعد ازدواج جای زنه

اتفاقا خیلی ها رو میشناسم که به احترام بزرگتر بودن خودشون عقب میشنن . حتی اگه خانم یه دوست یا فامیل هم بخواد سوار ماشین بشه من به احترام اون که عقب میشینه میرم عقب پیشش میشینم

اصولا درستش این بود پدر شوهرتون ک سنش از همتون بیشتر بود جلو میشست

منم به نظرم صندلی جلو جای پدر شوهر یا پدر خود آدم هست حتی برادر بزرگتر هم بشینه عیب نداره ولی مادرشوهر یه عمر صندلی جلوی ماشین شوهرش بوده حالا قرارنیست ماشین پسرش هم بشینه اونجا جای زن طرفه

چرا انقد کشش میدید😐چی به شما میرسه اصلا مسئله مربوط به حال ایشون یه نظر دادید خوب و بد دیگه هی کش ن ...

دقیقا تازه منم خبر نداشتم چه اتفاقی برای ایشون افتاده براشونم نوشتم متاسفم هی حرفای زشت زدن

ما میگیم زن باید پیش شوهرش بشینه 

البته بستگی به شرایطم داره 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره