توروخدا نگو که نزدیک بهتون زندگی میکنه. میدونی از این آدما فقط باید فرار کرد حتی جا داره بری یه شهر ...
نزدیک که با ماشین بیست دقیقه فاصلمون میدونی از اول اینجوری بود الان که شوهرش فوت شده حس میکنه هووی منه درصورتی که یه پسر بزرگتر هم داره که مجرده ولی کلا از اون توقعی نداره چون اون بچه پروعه زیاد بهش رو نمیده بخدا اوایل رفت و آمد خانوادمم زیر نظر داشت میگفت چرا همش خونه بالاتری درصورتی که دخترش دائما خونه خودشن حالا من هفته ای دوبار بیشتر نمیرفتم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همسرم خیلی مامانی و بابایی بود اون دفعه هم گفتم یه بار یه مسافرت خودمون با بچه ها بریم شوهرم ناراضی بود دوس داشت مامانش هم بیاد به شوخی زنگ زد به مامانه گفت ایندفعه تورو نمیبرم اونم هرچی از دهنش دراومد گفت که حق نداری بهار ببری من پیام زنت هم نباید بیاد اونجا پیش من شوهرم ضایع شد سر همین دیگه نمیتونه ازش دفاع کنه
خانوما چتونه؟چون بچه پسر دارین برای استارتر گارد گرفتین؟؟؟والا منم پسر دارم چون شعور دارم فردا از ای ...
آفرین دقیقا همه فکر میکنن عروس ایندشون قرار اینجوری بگه خب یاد بگیرید این کارا رو نکنید که عروس هم اینجوری نگه نمیشه که هر رفتاری میکنن بعد توقع دارن عروس دهنش برنده چرا چون پسرشون لطف کرده دختر مردمو گرفته