2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12855 بازدید | 296 پست
توروخدا نگو که نزدیک بهتون زندگی میکنه. میدونی از این آدما فقط باید فرار کرد حتی جا داره بری یه شهر ...

نزدیک که با ماشین بیست دقیقه فاصلمون می‌دونی از اول اینجوری بود الان که شوهرش فوت شده حس می‌کنه هووی منه درصورتی که یه پسر بزرگتر هم داره که مجرده ولی کلا از اون توقعی نداره چون اون بچه پروعه زیاد بهش رو نمی‌ده بخدا اوایل رفت و آمد خانوادمم زیر نظر داشت می‌گفت چرا همش خونه بالاتری درصورتی که دخترش دائما خونه خودشن حالا من هفته ای دوبار بیشتر نمیرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوما چتونه؟چون بچه پسر دارین برای استارتر گارد گرفتین؟؟؟والا منم پسر دارم چون شعور دارم فردا از این غلطها نمیکنم؛مادرشوهرتم خل و چله ولش کن بدبخت رو

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خانوما چتونه؟چون بچه پسر دارین برای استارتر گارد گرفتین؟؟؟والا منم پسر دارم چون شعور دارم فردا از ای ...

دور از جونت عزیزم ولی اره واقعا تعجب کردم از حرفا

آخ آخگفتی نیاد همسرت موافق بود؟

همسرم خیلی مامانی و بابایی بود اون دفعه هم گفتم یه بار یه مسافرت خودمون با بچه ها بریم شوهرم ناراضی بود دوس داشت مامانش هم بیاد به شوخی زنگ زد به مامانه گفت ایندفعه تورو نمی‌برم اونم هرچی از دهنش دراومد گفت که حق نداری بهار ببری من پیام زنت هم نباید بیاد اونجا پیش من شوهرم ضایع شد سر همین دیگه نمیتونه ازش دفاع کنه

چه عجیبین شماها!!

برمی گرده میگه حتما شوهر نکردی برا این این عکس گذاشتی قبل قضاوت اول بدون قضیه چیه بد نظر بده کارما یقه ادمو می گیره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
خانوما چتونه؟چون بچه پسر دارین برای استارتر گارد گرفتین؟؟؟والا منم پسر دارم چون شعور دارم فردا از ای ...

آفرین دقیقا همه فکر میکنن عروس ایندشون قرار اینجوری بگه خب یاد بگیرید این کارا رو نکنید که عروس هم اینجوری نگه نمیشه که هر رفتاری میکنن بعد توقع دارن عروس دهنش برنده چرا چون پسرشون لطف کرده دختر مردمو گرفته