2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 296 پست
چرا انقد کشش میدید😐چی به شما میرسه اصلا مسئله مربوط به حال ایشون یه نظر دادید خوب و بد دیگه هی کش ن ...

اون برگشت گفت عقده بی شوهری داری

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما اصلااااا رسم نداریم تا وقتی پدرومادر دوطرف هست زن جلو بشینه زن جلوبشینه نوعی بی احترامی میدانیم

ما برعکسشو بی احترامی میدونیم

مادر شوهر برن جلو کنار پسرشون

عروس و پدر شوهر عقب کنار هم مسخره تر از این حالت نداریم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حرص نمی خورم متاسفم برا پدر مادرت فقط هول شوهر دادنت بودن نه تربیتت

ولی مادرشوهری هم ک جلو میشینه همچین تربیت درستی نداشته 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
منتی نیست بره صندلی جلو ماشین شوهرش بشینه شما مادرهای ایرانی پدرمارو دراوردین هی بزرگ کردیم بزرگ کرد ...

من اولا مجردم تربیت احترام بلد نیستی مادر خودت فقط زاید؟احترامی نداره؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

اولا که پدرشوهرت باید جلو می‌نشست بعد هم مگه ماشین ندیده اید اون میگه من جلو بشینم این میگه من جلو بشینم ، حالا شما یه بار عقب بشینی چی میشه تو خونه ور دل همید دیگه حالا شعور نداشته مادرشوهرت به کنار 

من خودم همیشه میرم عقب که مادرشوهرم بیاد جلو بشینه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منم به نظرم صندلی جلو جای پدر شوهر یا پدر خود آدم هست حتی برادر بزرگتر هم بشینه عیب نداره ولی مادرشو ...

ارجحیت با مرد بودن ک نیست عزیزم ارجیحت به سنه مادرشوهر با پدر شوهر فرقی نداره ک گارد بگیریم اونم بزرگتره دلیل نمیشه چون زنه اینطور فکر کنیم حالا بشینه نشینه اون چند دقیقه فرقی نمی‌کنه 

دیگه این سبک تفکر به خوده آدمم بر میگرده ممکنه اون اصلا به این چیزا فکر نکنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اتفاقا خیلی ها رو میشناسم که به احترام بزرگتر بودن خودشون عقب میشنن . حتی اگه خانم یه دوست یا فامیل ...

عزیزم اگه بحث احترام بود الان مادرشوهرم باید میذاشت همسر خودش بشینه

چرا آنقدر بعضی خانوما رو جلو نشستن حساس هستن یجوری میگن جای زن پیش همسرشه انگار دارن راجب تخت خواب حرف میزنن یه صندلی دیگه با چند ساعت صندلی جلو پیش همسر ننشستن نه دوری افتاده نه رابطه ای سرد شده واقعا آنقدر حساسیت بی مورد خوب نیست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
دقیقا تازه منم خبر نداشتم چه اتفاقی برای ایشون افتاده براشونم نوشتم متاسفم هی حرفای زشت زدن

اینا همش از تفاوت نگاه ها میاد بحث نداره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
الان میریزن سرت میخورنت که مادر احترامش واجبه حالا مگ چی شدهدر صورتی که مادر باید شعورش برسه جای عرو ...

بحث فقط مادرشوهر نیس. معمولا اینجور مواقع ادم بخاطر احترام بزرگتر بودن میگه اونکه بزرگتره جلو بشینه ک ادم پشتش بهش نباشه . بعدم کل عمرش ک پیش اینا نیس مگه سالی چندبار این اتفاق میوفته؟! 

بنظرم الان پدرشوهرش باید میگفت حق دارم ناراحت بشم زنم نشست جلو منو فرستاد عقب😅