2777
2789
عنوان

خوشحالم از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور هستم .بی نهایت خوشحال هستم ذره ای احساس دلتنگی ندارم بره به درکحس رها شدگی و آزادی دارم

منم خوشحالم ولی نمیدونم دلتنگی رو چجوری کم کنم چیکار کنم؟ 😭

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
من پادکست زوج درمانی دکتر علی ثاقبی رو گوش میدم.برای بعد جدایی ۴ تا اپیزود قشنگ داره بنام" بمانم یا ...

وای مرسیییی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
منم مثل تو ام البته من یکسال و نیمه دیگه باهاش زندگی نمیکنم دیگه بی حس شدم خیلییییییییئ زجرم داد و ب ...

عزيزم چند وثته طلاق گرفتي؟ ميشه بگي با دلتنگي بعدش چجوري كنار بيايم؟ ,☹️ميشه راهنماييم كني 

عزيزم چند وثته طلاق گرفتي؟ ميشه بگي با دلتنگي بعدش چجوري كنار بيايم؟ ,☹️ميشه راهنماييم كني

برای توام مینویسم عزیزم که پادکست روانشناسی "دکتر علی ثاقبی " رو گوش بده.اپیزود "بمانم یا بروم" اش منو آروم میکنه

منم خوشحالم ولی نمیدونم دلتنگی رو چجوری کم کنم چیکار کنم؟ 😭

به خصوصیات بدش فکر کن 

به اون اذیتایی که تورو کرد 

به اون همه اشکی که بخاطر این آدم ریختی بیهوده و بی دلیل 

کلا بدیاشو یادت بیاد متنفر میشی ازش

من هنوز طلاق رو نگرفتم 

یکسال و نیمه خونه پدرمم اصلا نیومد دنبالم میگفت مهربتو ببخش تا طلاقت بدم 

دادگاهی بودیم آخرش جز دوندگی و هزینه چیزی نصیبم نشد مهرحلال جون آزاد کردم 

از آبان تا الان دور کارهای طلاق توافقی هستیم 

دفتر ثبت رفتیم 

مرحله مشاوره هم رفتیم

۴۵روز طول کشید تا جوابشو بده 

بعدش رفتیم نوبت زدیک برای قاضی که حکم طلاق بهمون بده 

۲ بهمن نوبتمونه 

و مرحله آخرشم طلاقه 

من هنوز طلاق رو نگرفتم یکسال و نیمه خونه پدرمم اصلا نیومد دنبالم میگفت مهربتو ببخش تا طلاقت بدم دادگ ...

منم درخواست طلاق توافقی دادم 

به نظرت با یه جلسه دادگاه تموم میشه ؟؟ تو همون جلسه اول دادگاه قاضی حکم طلاقو میده ؟؟

برای توام مینویسم عزیزم که پادکست روانشناسی "دکتر علی ثاقبی " رو گوش بده.اپیزود "بمانم یا بروم" اش م ...

ممنون عزيزم خيلي لطف كردي. ميشه يه سوال ديگه بپرسم وقتي عاقلانه و مصمم تصميمت رو گرفتي بعد چيأار كردي من انگار تو راهم گم شدم . هي مناسبتاي مختلف پيش مياد باز ميمونم مثلا الان امتحاناي دانشگاشه . بايد حالا مثلا بعد امتحاناش ادم تصميمش  بگه بعد چيكار كنه 🥺مخصوصا كه مياد ادمو احساساتي كنه

من اینقدر زجر کشیدم اینقدر شوهرم تا همین مراحل پایانی طلاقمون هم بهم ظلم کرد که ازش متنفر شدم 

ته دلم دوسش داشتم ولی دیگه قیدشو زدم 

توی این یکسال و نیم خیلیییی بهم سخت گذشت چون کسیو ندارم 

جلوی پدر مادرمم نمیتونستم احساساتمو بروز بدم چون عذاب میکشیدن 

فقط ریختم توی خودم 

یه مدتی هم افسردگی شدید گرفتم 

ولی الان مشغول درس خوندن شدم سرگرمم حالم بهتره