خیلییی خوشحالم اما از طرفی دلتنگی داره میکشه منو، اضطراب دارم و واقعا دلم برای روزای اول تنگ شده اما اگه بکشنم هم به اون برنمیگردم چون دلم رو شکست و قدرم رو ندونست، خدایا دلتنگی رو ازم بردار
دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ممنون عزيزم خيلي لطف كردي. ميشه يه سوال ديگه بپرسم وقتي عاقلانه و مصمم تصميمت رو گرفتي بعد چيأار كرد ...
من از همسرم جدا نشدم عزیزم ولی این پادکست خیلی کمکم کرد.من چون بچه دارم شرایطم راحت نیست، تصمیمی که میگیرم روی زندگی بچه ای که عاشقشم تاثیر زیادی میزاره.و یک چیز دیگه اینکه من کلا با طلاق خیلی موافق نیستم.طلاق باید آخرین راه باشه نه اولین راه
درست ميگي عزيزم ممنونم از محبتت ان شاء الله هميشه خوشبخت باشي مامان مهربون🥰❤️با دل پاكت براي منم دع ...
قربون شما...تو هم عجله نکن، ما خیلی مشاوره رفتیم، خیلی کتاب خوندیم، خیلی خودمونو عوض کردیم تا برای هم قابل تحمل شدیم.بیشترین چیزی که یک زندگی موفق لازم داره "اطلاعات درسته".لطفا تا تمام اپیزودهای این پادکست رو گوش ندادین تصمیم مهمی نگیرین.