2777
2789
عنوان

خوشحالم از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 36 پست
من اینقدر زجر کشیدم اینقدر شوهرم تا همین مراحل پایانی طلاقمون هم بهم ظلم کرد که ازش متنفر شدم ته دلم ...

خداروشكر عزيزم كه حالت خوبه الان و ان شاء الله خوشبخت بشي . براي منم دعا كن من هم خيلي احساساتي ام و دلسوز 😥

منم درخواست طلاق توافقی دادم به نظرت با یه جلسه دادگاه تموم میشه ؟؟ تو همون جلسه اول دادگاه قاضی حکم ...

اره یک جلسه کافیه چون توافقی هست 

اما قبلش باید مشاوره رو برید ۴۵ روز طول میکشه تا جوابش بیاد 

اگر نرید قاضی قبول نمیکنه حکم طلاق رو بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر عزيزم كه حالت خوبه الان و ان شاء الله خوشبخت بشي . براي منم دعا كن من هم خيلي احساساتي ام و ...

خدا کمکت کنه روز های سختی رو پیش رو داری 

خیلی تنها میشی همه رهات میکنن و ازت فاصله میگیرن 

مخصوضا اگر مثل من توی به شهر کوچیک زندگی میکنی که اکثریت همدیگه رو نیشناسن و سرشون خیلی توی زندگی همدیگه است

ممنون عزيزم خيلي لطف كردي. ميشه يه سوال ديگه بپرسم وقتي عاقلانه و مصمم تصميمت رو گرفتي بعد چيأار كرد ...

من از همسرم جدا نشدم عزیزم ولی این پادکست خیلی کمکم کرد.من چون بچه دارم شرایطم راحت نیست، تصمیمی که میگیرم روی زندگی بچه ای که عاشقشم تاثیر زیادی میزاره.و یک چیز دیگه  اینکه من کلا با طلاق خیلی موافق نیستم.طلاق باید آخرین راه باشه نه اولین راه

من از همسرم جدا نشدم عزیزم ولی این پادکست خیلی کمکم کرد.من چون بچه دارم شرایطم راحت نیست، تصمیمی که ...

درست ميگي عزيزم ممنونم از محبتت ان شاء الله هميشه خوشبخت باشي مامان مهربون🥰❤️با دل پاكت براي منم دعا كن🤲🏻

درست ميگي عزيزم ممنونم از محبتت ان شاء الله هميشه خوشبخت باشي مامان مهربون🥰❤️با دل پاكت براي منم دع ...

قربون شما...تو هم عجله نکن، ما خیلی مشاوره رفتیم، خیلی کتاب خوندیم، خیلی خودمونو عوض کردیم تا برای هم قابل تحمل شدیم.بیشترین چیزی که یک زندگی موفق لازم داره "اطلاعات درسته".لطفا تا تمام اپیزودهای این پادکست رو گوش ندادین تصمیم مهمی نگیرین.

قربون شما...تو هم عجله نکن، ما خیلی مشاوره رفتیم، خیلی کتاب خوندیم، خیلی خودمونو عوض کردیم تا برای ه ...

ممنونم از لطفت منم مشاوره گرفتم . ولي تو زندگي موندم حالت سرگرمي .باز هر چي خدا بخواد راضيم دعا كن برام