2777
2789
فک کنم تو بیمارستان باز چک میکنن دولتی

ای وای 

پس فایده ای نداره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
من چون نازایی داشتم بچمم با سرکلاژ و استراحت مطلق نگه داشتم میترسم ریسک کنم طبیعی برم

عزیز جان بیمارستان دولتی الکی سزارین نمیکنه. تازه زیر دست رزیدنت طبیعی ریسک کمتری از سزارین داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دولتی نمیدونم اما خصوصی از۲۰تومن بود تا ۵۰تومن منتها من اتاق خصوصی و ماماهمراه واین پمپ دردواینارو ح ...

انشلاه به سلامتی زایمان کنی 

وایییی چقد گرونه‌ خیلی دوس دارم وقتی باردار شدم سزارین برم شوهرم نمیزاره🥲

انشلاه به سلامتی زایمان کنی وایییی چقد گرونه‌ خیلی دوس دارم وقتی باردار شدم سزارین برم شوهرم نمیزاره ...

فدات.

خدابزرگه وقتش ک برسه خود بخود جور میشه.من اصن فکرشم نمیکردم بتونم جور کنم اتفاقی شد.

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

میتونه ولی بستگی به دکتر داره.

دکتر من تو شهر خودمون قبول نکرد چون بچه اولم طبیعی بود.

رفتم شهر دیگه یه دکتر که عملهاش معروف بود پیدا کردم که دیگه از خیر پول گذشتم و تو خصوصی سزارینم کرد.

جالب اینکه به قدری این دکتر با شخصیت بود که دوسال پیش فقط ازم ۶۰۰ هزار تومن گرفت.گفت بیمارستان به من پول میده چرا باید از شما بگیرم؟

خیر دنیا وآخرت رو ببینن ایشالاه.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
عزیز جان بیمارستان دولتی الکی سزارین نمیکنه. تازه زیر دست رزیدنت طبیعی ریسک کمتری از سزارین داره

پس باید برم دکتر پیدا کنم برم خصوصی 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

میتونه ولی بستگی به دکتر داره.دکتر من تو شهر خودمون قبول نکرد چون بچه اولم طبیعی بود.رفتم شهر دیگه ی ...

چقد خوب کاش به پست منم بخوره همچین دکتری

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼