2777
2789
بیشعورا نه طبیعیشون مثل آدم حواسشون به آدمه نه اجازه سزارین اختیاری میدن باید بری دکتر پیداکنی کلی ز ...

نه که خیلی برای خواسته آدم ارزش قائلن 

اصلا به زنان زایمان اهمیت نمیدن پرستاراش آدم و می‌خوان بخورن من سرکلاژ شدم پرستاره کم مونده بود منم بزنه خیلی بدجنس بود 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ببینم چطوره دکتر پیدا کنم دیدم هزینش مناسب بود هر طور شده میرم

شنیدم میگن  سونوگرافی آشنا داشته باشی بنویسه بچه باپاهستم 

میشه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
رزیدنتها هی معاینه میکنن. اگه دکتر داشته باشی فرق می‌کنه

من چون نازایی داشتم بچمم با سرکلاژ و استراحت مطلق نگه داشتم میترسم ریسک کنم طبیعی برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شنیدم میگن سونوگرافی آشنا داشته باشی بنویسه بچه باپاهستم میشه

فک کنم تو بیمارستان باز چک میکنن دولتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

واقعا؟

نمیدونم اینجوری شنیدم

من که ندارم آشنا 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
سلام خصوصی چقد شد هزینش؟ دولتی چنده؟

دولتی نمیدونم اما خصوصی از۲۰تومن بود تا ۵۰تومن منتها من اتاق خصوصی و ماماهمراه واین پمپ دردواینارو حذف کردم نگرفتم فقط پول سزارین میدم ۲۰تومن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من چون نازایی داشتم بچمم با سرکلاژ و استراحت مطلق نگه داشتم میترسم ریسک کنم طبیعی برم

منم استزاخت مطلقم و به جز سرویس از جام تکون نمیخورم میترسم لگنم آماده نباشه نتونم

منم استزاخت مطلقم و به جز سرویس از جام تکون نمیخورم میترسم لگنم آماده نباشه نتونم

اره برای ما سخت تره چون همش خوابیدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼