2777
2789
بیشعورا نه طبیعیشون مثل آدم حواسشون به آدمه نه اجازه سزارین اختیاری میدن باید بری دکتر پیداکنی کلی ز ...

نه که خیلی برای خواسته آدم ارزش قائلن 

اصلا به زنان زایمان اهمیت نمیدن پرستاراش آدم و می‌خوان بخورن من سرکلاژ شدم پرستاره کم مونده بود منم بزنه خیلی بدجنس بود 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ببینم چطوره دکتر پیدا کنم دیدم هزینش مناسب بود هر طور شده میرم

شنیدم میگن  سونوگرافی آشنا داشته باشی بنویسه بچه باپاهستم 

میشه 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
رزیدنتها هی معاینه میکنن. اگه دکتر داشته باشی فرق می‌کنه

من چون نازایی داشتم بچمم با سرکلاژ و استراحت مطلق نگه داشتم میترسم ریسک کنم طبیعی برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شنیدم میگن سونوگرافی آشنا داشته باشی بنویسه بچه باپاهستم میشه

فک کنم تو بیمارستان باز چک میکنن دولتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

واقعا؟

نمیدونم اینجوری شنیدم

من که ندارم آشنا 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
سلام خصوصی چقد شد هزینش؟ دولتی چنده؟

دولتی نمیدونم اما خصوصی از۲۰تومن بود تا ۵۰تومن منتها من اتاق خصوصی و ماماهمراه واین پمپ دردواینارو حذف کردم نگرفتم فقط پول سزارین میدم ۲۰تومن

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من چون نازایی داشتم بچمم با سرکلاژ و استراحت مطلق نگه داشتم میترسم ریسک کنم طبیعی برم

منم استزاخت مطلقم و به جز سرویس از جام تکون نمیخورم میترسم لگنم آماده نباشه نتونم

منم استزاخت مطلقم و به جز سرویس از جام تکون نمیخورم میترسم لگنم آماده نباشه نتونم

اره برای ما سخت تره چون همش خوابیدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼