2777
2789
عنوان

میخوان به زور شوهرم بدن

217 بازدید | 22 پست

من امسال اولین سالیه که پشت کنکورم
مامانم میگه اگه امسال قبول نشدی شوهرت میدم!
ولی من واقعا نمیخوام شوهر کنم و میخوام از طریق درس به جای خوبی برسم
از طرفی هم تا الان اون طوری که باید خوب درسا رو نخونذم و تا الان 4ماه مونده به کنکور!
خاله ها و مامانم و عمه ها هم میگن زود تر شوهر کن همین الان سن ازدواجته وگرنه می ترشی!! ولی من فقط 19سالمهههه
چیکار کنم بنظرتون؟
بنظرتون میتونم درسایی رو که نخوندم تا الان .از الان به بعد بخونم و رشته خوبی بیارم که نخوان شوهرم بدن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه شوهر کنی 

تو تا خودت نخوای ازدواج نمیکنی 

این حق شرعی و قانونی توعه 

پس از هیچی نترس 

محکم باش و روی هدفت تمرکز کن 💚

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

دختر خوب اگه به فکر درس خوندنی چرا تا الان نخوندی نمیخوام سرزنش کنم اما خودتم دلت با درس خوندن نیست ...

تا الان دهم رو خوندم با نصف دوازدهم
میخوام بخونم ولی خب ترس اینکه شوهرم بدن ذهنمو مشغول کرده

سلام! 😊

اول از همه، خیلی خوبه که به آینده‌ات فکر می‌کنی و می‌خوای از طریق درس به موفقیت برسی. این خیلی مهمه که خودت رو بشناسی و بدونی چه چیزی برای تو بهتره.

در مورد کنکور، هنوز چهار ماه وقت داری و این زمان می‌تونه به تو کمک کنه تا درس‌هایی رو که نیاز داری بخونی. اگر برنامه‌ریزی خوبی داشته باشی و به خودت اعتماد کنی، می‌تونی به هدف‌هات برسی. شاید بهتر باشه که یک برنامه مطالعه منظم برای خودت بچینی و سعی کنی هر روز کمی مطالعه کنی.

در مورد فشارهایی که از طرف خانواده‌ات احساس می‌کنی، سعی کن باهاشون صحبت کنی و بهشون بگی که چه اهدافی داری و چقدر برای رسیدن به اون‌ها تلاش می‌کنی. شاید اگر بتونی احساساتت رو باهاشون در میان بذاری، کمی از فشارها کم بشه.

یادت باشه که تو هنوز جوانی و فرصت‌های زیادی برای یادگیری و پیشرفت داری. به خودت ایمان داشته باش و سعی کن روی اهداف خودت تمرکز کنی. اگر سوال یا نگرانی دیگه‌ای داری، خوشحال می‌شم کمک کنم! 🌟

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم