2777
2789
عنوان

تجربه من از قرص چاقی گین آپ

243 بازدید | 21 پست

نزدیک یک هفتس میخورم اشتهام خیلی زیاد شده جوری که ساعت 4یا 5صبح میرم سریخچال وا اینم بگم منی که صبحا دیر بلند میشدم مثلا ساعت 11 الان ساعت 7یا 8 بیدارم شباهم زود خابم میگیره بنظر خودم یکم چاق شدم من برای اینکه نتیجه بهتری بگیرم شبا قبل خاب یک لیوان شیر و یک قاشق مربا خوری سویق سنجد گندم رو مخلوط میکنم با شیرخشک میخورم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

۲تا قوطی اصل شو مصرف کردم 

اولش میبینی صورتت باد داره (چاق نشده فکر می‌کنی)

مشکل معده و کلیوی و سیاهی استخون میاره که آخری درمان نداره من گذاشتم کنار استفاده نکن

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲تا قوطی اصل شو مصرف کردم اولش میبینی صورتت باد داره (چاق نشده فکر می‌کنی)مشکل معده و کلیوی و سیاهی ...

مال من قوطی نیس کارتن کوچیکه میوه ایه 

دو نفر از اطرافیانم قبلا میخوردن خیلی خوب شدن و وزن اضافه کردن ولی وقتی دیگه نخوردن بعد از چند ماه ب ...

عه منم براهمین سنجد و شیر میخورم درکنارش

خدا رو شکر که نتیجه میبینی، اما  پودر گین آپ هم خیلی خوبه از داروخانه بگیر. از اطرافیانم مصرف کردن نتیجه دیدن. اشتها رو زیاد نمیکنه ولی خودش مقوی و پر از کالری و ویتامینه

عزیزم میگن مشکل کبد و گوارشی میاره که

اره ولی رو کارتنش انواع ویتامین هارو زده من اصلا کبد و معدم درگیرم نشده

خدا رو شکر که نتیجه میبینی، اما پودر گین آپ هم خیلی خوبه از داروخانه بگیر. از اطرافیانم مصرف کردن ن ...

پودر گین آپ همون که عکس بچه داره یا نه مکمل هاش

من اشتباه بدی کردم تو زندگیم قرص چاقی خوردم شکمم بیش از اندازه چاق شده همه میگن حامله ای ارزوم اینه ...

جدی چی قرصی خوردی یعنی فقط شکمت چاق شد